booked.net
 
 

 

Damat

 Öz'leri, Öksüzl'eri sal gitsinler, Akpınar ile Gezen'i yakala...!! - 26/12/2018





Asena Yıldız
E-Posta
15 Temmuz kalkışmasında, başrolde oynayan yargı ve askeriye imamları alay-i vala ile yurt dışına kaçırıldılar....
Yüzlerce kamera kaydında, hazretlerin ellerini kollarını sallaya sallaya ( bir nanik yapmadıkları kalmış..!!) pasaport kontrollerinden mutlu, mesut geçiş halleri, hala ortalarda.. ..
Görüntülere bakınca, sanırsın ki, adamlar yabancı misyon temsilcileri, gelmişler görevlerini yapmışlar, bir tek "mehteran bölüğü" ile uğurlama eksik..!!
Üstelik, cemaat denilen ihanetin ,ordu imamet makamınıdaki yetkilisi olan zat, karargahta göz altına alınmış, ve "ben buraya tarla bakmaya geldim" demiş,!! "ha öyle mi , buyur muhterem" deyip ,salınmış...
F 16 lar ölüm yağdırmaya hazırlanıyor,, ortalkık karışmış , karışacak, bir rutbeli asker,saatler önce, Mit Müsteşarlığına "darbe " ihbarı yapmış,.. "kırmızı alarm" durumu olması gerekirken , komutanlar düğün, dernek halay çekiyorlar, genelkurmay başkanı karargahta , muhtemelen "nar şerbeti " içiyor,( temmuz sıcağı..)..
Bin yıllık Türk ordusunun,- kalkışma öncesi- "karargah " manzaraları bunlar......
Sanat hayatlarında elli yılları devirmiş Akpınar ve Gezen , sabah karanlığı evlerinden derdest edilmişler, suçlama ne; "halkı isyana teşvik", "Cumhurbaşkanına hakaret"...
"Bu hassasiyeti 15 Temmuz öncesi de gösterseydiniz de , o kadar insan ölmeseydi, sakat kalmasaydı", desek, fazla bir söz mü söylemiş oluruz..!!!





Asena Yıldız


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.