booked.net
 
 

 

Damat

 Corona virüsü ve muhalefetin iktidara uyguladığı Çin işkencesi..!!! - 31/01/2020





Ceyda Kazancı
E-Posta
Corona virüsü dünyayı etkilemeye başladı.. Hemen her yerden bir vaka haberi geliyor..
Sınırlar kapanıyor, uçak seferleri kaldırılıyor, gemiler karantinaya alınıyor, dünya sanki umutsuz bir izolasyona doğru gidiyor..
Bu hızla devam ederse, maazallah; önümüzdeki hafta sonu, bambaşka bir dünya panoraması ile karşılaşabiliriz..
Dünyada kimsenin birbirinden haberdar olmadığı zamanda, "İspanyol nezlesinin milyonlarca insanın ölümüne neden olduğu hatırlanırsa, herkesin birbirinin cebinden leblebi yediği bu fiziksel iletişim çağında akıbeti tahmin dahi tüyler ürpertiyor..
Çin kaynaklı bir virüs dünyayı sallarken, Türk siyasetini de son günlerde , buhar olan deprem vergilerinin akıbetine dair sorular ve kara para çamaşır makinesine benzetilen Kızılay hakkındaki iddialar çalkalıyor..
Arka planda ise, fondaki yeri her gün biraz daha görünür hale gelen Fetö iblisinin siyasi ayağı bulunuyor..
Fetö'nün siyasi müntesipleri, Kızılay rezaleti ve izi bulunamayan deprem vergileri, muhalefet kanadının dilinde, Çin işkencesi gibi ağır ağır iktidarı raspalıyor..
Kızılay Başkanı konuştukça aile boyu batıyor, deprem vergileri hakkında savunma yapmaya kalkan iktidarın ağır topları züccaciye dükkanındaki fil gibi, ortalığı dağıtıyor,..
Kızılay'ın tutulacak tarafı yok, bundan sonrası Cumhuriyet Savcılarının görev alanında,..
Deprem vergileri, tek hesap düzeni içine alınıp, diğer gelir kalemleri arasında tağşiş edilerek amacı dışında sarf edildiği için, en azından "görevi kötüye kullanma", bir adım ötesi "emniyeti suiistimal" söz konusu..
Hukuk devletinde;, "ben yaptım oldu" savunmalarına kargalar güler ve hukuki bir değeri yoktur..
Rahmetli Demirel, bir gazete patronuna, yasal dayanaktan yoksun olarak tahsis ettiği sıradan bir arazi için, "verdimse ben verdim" dedi, yıllarca ensesinde boza pişirdiler.
Deprem vergilerinin miktarı, milyarlara varıyor, ceza sorumluluğunda , suistimalin boyutları, konusunun maddi değerinin artışına paralel olarak artar..
Önümüzdeki günlerde, Türk siyasetinde Çin işkencesi, Çin'den kaynaklı Corana virüsünden daha fazla ses getirecek gibi.....


Ceyda Kazancı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.