booked.net
 
 

 

Damat

 Ordu Bu kumpası, Neden, Sadece Seyretmiş..?? - 02/01/2014





Çağatay Narcı
E-Posta
Orduya kumpas yapıldı deniyor da, bu koca Türk ordusu, Natonun bilmem kaçıncı büyük ordusu, bu mazlum milletin gözbebeği ordunun yetkilileri, bu kumpaslar kurulurken kilim mi dokuyorlarmış!!
içerden birileri, orduya hile ile davalar açıyor ve ordunun bundan haberi olmuyorsa, durum vahim değilmidir.? Yok eğer, bu davaların dandik olduğunu bile bile, kendi haklarını savunamamışlarsa, bu durum daha da vahim sayılmaz mı??
Koca ordu, iftiralarla,mahkemelerde suçlu muamelelerine muhatap olurken, bu ordunun itibarından sorumlu olan koca koca rutbeli komutanlar ne yapmışlar ,?? Eğer kumpas işi doğruysa, bu komutanlar da bu kumpasa iştirak etmiş mi sayılacaklar yoksa farkına varamamışlar denip es mi geçilecek..?? Komutan dediğin bu kadar saf olur mu??
İmam denen, cemaat mensupları Orduyu içerden çökertme faaliyeti ile meşgul iken, komutanlar neden farkına varamamışlar,
hilmi özkök Genelkurmay başkanı iken, askerin başına Süleymaniyede çuval geçirildiği zaman da hiç bir cevap verilmedi, aynı tarihlerde, iranlı askerler, yasak bölgede yakaladıkları ingiliz komandalarına nerdeyse etek giydirdi, televizyonlara çekti, dünya aleme filim gibi seyrettirdi..
Orduya kumpas kurulduğu zaten söyleniyor du, iktidar da ordudan şikayetçiydi, onlar da seyretti, sonuç, askerler yıllardır içerde...
İktidar ile imamlar arasında kavga çıkınca, ordu akıllarına geldi,
iktidarın da, imamların da asker hakkında ne düşündükleri biliniyor, ordu içinden bu tezgahı dizi filim seyreder gibi seyreden komutanların hiç mi sorumluluğu yok,??


Çağatay Narcı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.