booked.net
 
 

 

Damat

 Başbakan seçimin sonucundan endişeli !! - 19/02/2014





Kerami Sever
E-Posta
Başbakan her gün biraz daha gerginleştirdiği seçim atmosferinde her türlü ayrıntıyı bizzat takip ediyor. Sosyal medyaya düşen en son "alo fatih" muhabbetinde, guruba yerleştirdiği "komiser"'e, nazik durumlardan geçiyoruz, Sarıgülü'e çok yer veriyorsunuz mealinde uyarılarda bulunmuş., karşısındaki, ezilip büzülüp şecaatini arzetmeye çalışarak, devletlu'yu teskin etmeye çalışıyor ama, hafiften ince dişli tarak ile tımarlanmaktan kurtulamıyor ...
Başbakan, aralık sonunda yediği yolsuzluk darbeleri ile trimininden(dengesi) iyice çıktı, gezi ile başlayan süreci, otoriterleşmeyi arttırarak çözmeye çalıştı, kendi fanatiklerini tahkim etti ama karşısındaki cephenin de genişlemesine neden oldu, yolsuzluk dövizleri sebil gibi ortaya saçılınca da motor iyice teklemeye başladı..interneti dahi kapatmayı göze aldı, çünkü, her türlü acayip ilişkiler ilk önce internet mecrasında ortaya çıkıyor ve dalga dalga yayılıyor.. En son, "alo fatih" fırçası, sosyal medyada en çok tıklanma rekorunu yakalamış.. Başbakan, yandaş, inşaat çavuşları ile havuz yapıyor ama karşı taraftakiler de boş durmamış, onların havuzunda her türlü, malzeme var, özel hayat, para transferi vs..Çin işkencesi gibi ince ince servise koyuyorlar, " derin yapıya her istediklerini vermişler ama bunu hesap edememiş, akp kurmayları!
Basına baskı kur, internetin nefesini bir emirle kes, iyi "gidişler" değil bunlar hatta "bayır aşağı" gitmeye benziyor..


Kerami Sever


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.