booked.net
 
 

 

Damat

 BAŞBAKANA HELAL OLSUN - 20/06/2014





Adaletli Yargıç
E-Posta
Sayın Başbakan bugüne kadar gelmiş geçmiş en kurnaz başbakandır. Hakkını vermek için söylüyorum, kendisini ve halkı iyi tanıdığından idari kurguları da hep buna göre yapmıştır.
Şimdi , bir an için hayal edelim; (Aman dikkat gözlerinizi kapatarak hayal etmeyin, maazallah sizi aldatanları ve saf durumuna düşürenleri göremezsiniz.) hayalinizde Sayın Başbakanın şimdilerde ''paralel'' diye adlandırdığı kişilere o zamanlar kol kanat gerdiğini ve kötü işleri hep bunlara yaptırdığını ve zamanı gelince de onları ''Bunlar ,Paralel devlet kurmuşlar, bunlar bizi aldatmışlar, saf ve temizliğimizden faydalanmışlar.'' diye suçladığını ve temizlik harekatı başlatarak paralellerden kurtulduğunu düşünün.
Bu bir hayali senaryo mudur? Belki evet, ancak bugün bakılınca hiç mi inandırıcı değil? Bir düşünün bakalım.
Dün akşam sayın Ahmet Hakan'ın tv programında bu noktaya yaklaşıldı ancak kimse cesaret edip ağzına alamadı. Biraz, ''Biz vatandaşlar kandırılırız da ancak bu yönetim paralelleri atamıştı nasıl olur da saf ve kandırılmış olabilirler?'' sorusu etrafında dönenler oldu, o kadar.
Ayrıca bu paralellik kavramını da hayalinizde biraz deşin neler bulursunuz. Örneğin bir düzlem üzerinde 2 doğru paralelmiş ve kesişmezmişgibi görünebilir ancak, uzayın eğriliği ve hatta ışığın bile uzayda eğildiği düşünüldüğünde paralellerin bile kesişme noktaları vardır. Ya bir daha kesişirlerse?
O zaman daha da helal olsun Sayın Başbakan'a.....
Yakışır ki ne yakışır. Zaten bulutların üzerinden idare edilmiyormuyuz?


Adaletli Yargıç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.