booked.net
 
 

 

Damat

 Ey Bağdadi..Ey Netanyahu !! - 14/07/2014





Piiraye Doğrusöyler
E-Posta
Cumhurbaşkanlığı seçimleri nedeniyle adaylar çok meşgul, muhalefet de adaylara kilitlenmiş durumda, bu nedenle, ateş yanan yerlere dikkati çekmek zorunluluğu var..
Ey Bağdadi, sulak yerde mi yoksa gölgede mi yetiştin, geliştin anlaşılamadı, bir anda devlet kurdun,hilafeti ilan ettin, İstanbuldan, Endülüs İspanyasına kadar hedefler koydun, biat etmeyeni kahrederim tehditinde bulunuyorsun,etrafındakilerinin canlı canlı kurbanlarının ciğer ve kalplerini yeme alışkanlıkları var, sakatata meraklı bir ekiple çatışmalara giriyorsuni yakıyorsun, yıkıyorsun. Musul Konsolosluğumuz çalışanları ve çoluk çocuklarını rehin aldın, yaklaşık bir aydır tutuyorsun, küçücük çocukları kadınları mübarek ayda rehin tutmak hangi mezhebin imanına uyuyor, başbakan, ricada bulundu, "eğer Allaha inanıyorlarsa bırakırlar" sözleriyle neredeysa , "aynı dağın yeliyiz" demeye getirdi, hala bırakmıyorsun, bizi bu kadar boşa alıyorsun, İsrail vatandaşlarına bir operasyon yap da gör bakalım dünya kaç bucak..(eğer anlaşmalı terörist değilseniz!!)
Ey Netanyahu, İsrailli gençler kaçırılıp öldürülünce, hesap sormaya başladın, zaten, evvel eski, vatandaşının kılına dokunana dünyayı dar ediyor, eninde sonunda infaz ediyorsun.. devlet geleneğin bu, yıllarca önce, vatandaşlarını kaçıranları binlerce km ötede Entebbe'de buldunuz ve imha ettiniz, ağabeyin de kurtarma timinin başındaydı, aileden de gelen bir pratiğin var. Musul'da Konsolosluğumuz'un başına gelenler İsraile yapılsaydı kim bilir neler yapardınız.. bu sefer de , her zaman olduğu gibi abarttın, emsal olsun bir daha yaparken iyice düşünsünler diye, bire karşı bin can almaya çalışıyorsun.. Gazzede siviller ölüyor, mazeret olarak, "sivilleri kalkan yapıyor ürkekler, yapmasınlar kendileri dövüşsün, siviller ölmez" beyanında bulunmuşsun..yine de, ürkek savaşçılar yüzünden sivilleri öldürmek yanlış ve insanlık suçu, "öldürme" emrine uy, bu işin sonu yok ..
Ey devlet ricali,dünyanın öbür ucu Myanmar'da zorda bir müslüman görünce ağlıyorsun da, Işid (İd) adına insan eti yiyenlere, Gazzede sivilleri bombalayanlara karşı,sade suya tirit laflarla, karanlıkta ıslık çalmaktan başka, ne yapıyorsun, ne yapmayı düşünüyorsun.
Ey cihet-i askeriye, böyle durumlar için, hazırlanmış planların varmı, hükümet cenahına herhangi bir tavsiye geliştirebiliyormusun, yoksa, dünya kupası maçları izler gibi izliyormusun..
Ve diğer, bütün Ey.. muhatapları, ne alemlerdesiniz, insanlar rehin, insanlar öldürülüyorlar..


Piiraye Doğrusöyler


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.