booked.net
 
 

 

Damat

 Araplar Lawrance'i neden sever !! - 13/10/2014





Hamit Topyay
E-Posta
Arabistanlı Lawrance, 20'nci yy'ın şöhretli bir İngiliz casusu, 1916-1918 arasında, Araplarla iş tutmuş, Oamanlı İmparatorluğunas karşı, arapları kışkırtarak isyana teşvik etmiş, osmanlı askerlerini arkadan vuran arapları eğitmiştir.. Osmanlıya verdiği zararlar nedeniyle,, Fransızlardan da, Lejyon nişanı almış bir bir emperyal ajandır..
Lawrance, kendisine hayran, arap kabileleri arasında onların hayat tarzlarına uygun yaşamış, bedevi kıyafetleri giymiş, Mekke Emiri Şerif Hüseyin'in,- ki kendisi, Osmanlı askerini en gaddarca katleden arapların başında gelir, oğlu, Faysalîn hediyesi deve ile dolaşmış orijinal bir kimlik,- cinsel tercihleri konusunda da rivayetler muhtelif..
Cumhurbaşkan, Marmara Üniversitesi yeni akademik yıl açılış töreninde, karşısında gördüğü muhalif unsurları, lawrance 'çilikle, suçladı ve yeni Lawrance'lerin her yerde görülmeye başladığını ileri sürerek, uyarılarda bulundu..
Haklıdır, lawrance, Osmanlı'nın, Arap yarımadasındaki hezimetinde, rol oynamış bir ingiliz casusudur,.. ama gözden kaçırılmaması gereken bir gerçek de, 1900'lerin başından bu yana, taze bir deve sütü kadar saf olarak ortada durmaktadır. Kadim medeniyetin çocukları olarak araplar, ki bugün Türkiyeden medet umduklarını, bizzat cumhurbaşkanı söylemektedir,, Osmanlıyı arkadan vururken, bir ingiliz'in aklına, neden saf bir genç kız gibi uymuşlardır..bir başka deyişle, Lawrance, arapların gazozuna ilaç mı atmıştır.. bugün,Osmanlıyı ihya etmeye çalışanlar, arapları kandıracak yeni bir Lawrance'den veya Lawrance'lerden kendilerini ve Türkiyeyi sakınacak tedbirleri almak zorundadırlar..


Hamit Topyay


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.