booked.net
 
 

 

Damat

 Akil İnsanlara yeni -Sefer Görev Emri-..!! - 17/10/2014





Korhan Bulut
E-Posta
Askerlik hizmetini yapan kişiler, belli bir yaş sınırına kadar,seferberlik mevzuatına göre,sefer planlamasına alınırlar..
Acil durumlarda göreve çağrılırlar..
Akil insanlar ile , sefer görev planlamasındaki hazır kuvvetler arasında paralellikler olduğu gibi farklılıklar da mevcut.
Sefer görev emri alan kişiler, emri tebelliüğ ettikten sonra, görev kağıdında bildirilen yere intikal ederler..
Akil insanlar ise, görevlerini yaptıktan sonra(Anadoluyu turlayıp halka açılımın ne mübarek bir şey olduğunu anlatma) işlerine döndüler..
Yeni başbakan bu pazar günü kendilerini görüşmeye çağırdı, istişare ihtiyacında olduğu anlaşılıyor, yeni bir görev planlamasına alınacaklar mı, yakında belli olur.. açılımın,"nezaretçi"lerinden bir yetkili, yol haritasının hazır hale gelmek üzere olduğunu ve örgütle görüşmelerin devam ettiğini açık yüreklilikle ve cesaretle ifşa etti.. Yeni yasal düzenlemenin (çerçeve kanun ve bakanlar kurulu kararnamesi) terör örgütü ile müzakere etmenin suç olduğuna dair ceza kanunu maddelerinin hışmından kendisini koruyacağına inanmış gibi..
Akil insanlar, hükümet politikasına göre sefer görev planlamasına alınıp görev yapıyorlar, askerliğini yapanlar ise, silahli kuvvetlerin ihtiyacı doğrultusunda, sefer planlamasına katılıyorlar.. Akil insanların da, kendilerini yeni bir vatan hizmetinde gördükleri düşünülebilir, ama, fireler gün yüzüne çıkmaya başladı, bir eski akil Prof., kürtlerin daha fazla oyalanmasına alet olamam demiş, koskaca prof.. ilk sefer planlamasında alet edildiğini dolaylı yoldan ikrar etmiş..
Akil'lerin, terör örgütü ile mutabakata varılan bir plan ile ilgili olarak tekrar görev alanların(Anadolu) sürülecekleri ihtimali var,, Terörle yapılıp bitirilen pazarlığı daha sonra akil insanları göreve çağırararak kamuoyuna amiyane tabiriyle "yedirmeye" çalışmak önce akiller'e haksızlık sayılmaz mı,, Onların içinde, tamamen iktidara çalışanlar olduğu gibi, yıllara dayanan birikimlerini, kamuoyu nezdindeki itibarlarını cömertçe ortaya koymuş olanlar da var....
sokakları yağmalayacaksınız, parlamentoda kavga edeceksiniz, sade vatandaşların bayramını zehir edeceksiniz,bir sürü insan ölecek yaralanacak, bunlar olurken, kandil ile imralı ile iş tutacaksınız ve sonra da akil insanları sefere çağıracaksınız. ..hakiki akiller yol ayırımında gibi gözüküyor...


Korhan Bulut


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.