booked.net
 
 

 

Damat

 Davutoğlu, enkaz mı devraldı ... - 12/11/2014





Firuze Güler
E-Posta
Başbakan, iyi niyetle her yere yetişmeye çalışıyor, ama çatı her taraftan akıyor, bütün delikleri tıkasan, bu sefer de saçaklardan sızdırıyor..nem yapıyor, küf oluşuyor.. Soma'da 300 den fazla can gitti, daha mezarlarlar tazeyken bu sefer de Ermenek göçtü, üstelik Başbakan'ın memleketi..Bir de ayrıca Bakanı var, Ermenek'te, insan hakkı ihlalleri ile, insanlar, kunta kinteler gibi, köle düzeninde çalıştırılırken, kimsenin haberi olmamış mı, kendi seçim bölgelerinden bile "bihaber" hükümet mi olur,..
Hiç olmazsa, Soma'dan bir ders çıkarılsaydı, riskli maden ocaklarının bir envanteri çıkarılsaydı, bu işlerin sorumluları, ne zaman ders çıkarmaya başlayacak,sorumlu bakanlar neredeyse muhalefeti sorumlu tutacak.!! yeraltı suları ile karışan kömür tabakalarının meydana getirdiği mağmaya karışan canlar'ın, cenazelerinin çıkartılmasından dahi umut kesilmiş gibi, bu mudur, büyük Türkiye,??
Başbakan, maden ocaklarında çalışma koşulları ile ilgili alınan bir dizi tedbiri açıkladı , işçilerin nerede bulunduklarını gösterecek kişisel çip taşımasına kadar her şey düşünülmüş, umarız iyi sonuçlar verir, kayıplar uygar devletlerin seviyesine iner. müzelerdeki eserler de organize suç örgütleri tarafından talan edilmiş,yurt dışından Ayvazovski'yi taklit edecek ressamlar getirilip, sahte tablolar asılları ile değiştirilip, iş adamlarının da aralarında bulunduğu kişilere satılmış,devlet envanterindeki sanat eserlerini de, çeteler, çalmaya başlamışsa, vaziyet vahim demektir.. çiçeği burnunda başbakan elini çabuk tutsun, görünen o ki, ciddi bir enkaz devralmış gibi..


Firuze Güler


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.