booked.net
 
 

 

Damat

 Ali Dal, şehidin doğmamış çocuğuna sahip çıktı..!! - 21/11/2014





Haydar Savaşçı
E-Posta
Fransada yaşayan, sıvacılık yaparak ailesine ve üç cocuğuna gurbet ellerde rızk arayan Ali Dal, teröristlerin arkadan katlettiği Astsubay Üstçavuş Nejdet Aydoğdu'nun ailesine, daha kanı kurumadan sahip çıktı..
Televizyonda, şehid'in Ordu'da sıvasız evini görünce,hiç düşünmeden, çocukları ve eşini yanına alıp Türkiye'ye geldi, şehidin ailesini ziyaret edip, Eskişehir'de yeni yaptırdığı evini, şehid'in doğmamış çocuğuna bağışladı..
Ali Dal bir gurbet emekçişi, kaşaneleri yok, çalışıp bir ev yaptırmış,üç çocuğu var, buna rağmen tereddüt etmeden, şehidin doğmamış çocuğunu koruyup kollamayı tercih etmiş...
Tapuyu şehidin eşine teslim ederken, ikisi de karşılıklı gözyaşı dökmüş konuşamamışlar.. Bu gözyaşları, Türk milleti'nin yalnız bırakılmış,terkedilmekte olan gerçekleridir ve ortaya koydukları sonuç şudur,
Şehidi'i katledenlerin siyasi sözcüleri, İmralı adasında, eşkiyabaşına daha rahat otursun diye konforlu bina pazarlığı yaparken, Ali Dal, şehid askerin doğmamış çocuğu'nun evini yapmıştır. Bu kadar yüksek haysiyette insanların varlığı, toplumun güvencesidir.


Haydar Savaşçı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.