booked.net
 
 

 

Damat

  Terörist başı, bedelli askerlikten yararlanır mı....!! - 05/12/2014





Haydar Sağlam
E-Posta
Terörist başı olarak hüküm giyen, bugün, hükümet tarafından müzakerecbaşı statüsüne yükseltilen mahkumun askerlik yapmadığı biliniyor.. Halfeti Askerlik şubesi kayıtlarında yoklama kaçağı veya bakaya olarak gözüküyor muhtemelen, nedeni de T.C vatandaşı olması..
Binlerce insanın ölümüne neden olan terör örgütünün kurucularından olmasına ve yaklaşık 20 sene terör örgütünü yurt dışından yönetmesine ve bu hususların herkes tarafından bilinmesine rağmen, her nedense ,T.C vatandaşlığından çıkarılmadı.. Rahmetli Uğur Mumcu, terörist başı'nın, mit' ile ilişkisinr dair yaptığı araştırmasının sonuna gelmişti ki, hunharca düzenlenmiş bir suikaste uğradı..
Oslo süreci ile başlayan, müzakerelerin merkezinde mit olduğu, devlet yetkiililerince açıklandı.
Terör örgütü silah bırakmadan yapılan müzakereler, toplumun ağırlıklı bir kesimine rahatsızlık verse de, sonuç olarak, kalıcı bir toplumsal barışın sağlanması umudu ile, sürdürülüyor...
Teröristbaşı, askerlik yükümlülüğünü yerine getirmeden geri kalan hayatına devam edecek..
yaşı gereği, askeri personel jargonunda, esnan (yükümlülük) dışı olarak tanımlanıyor.. Kandilde ikamet eden diğer kurucular da aynı durumda..T.C vatandaşı olarak Türkiye'ye karşı terör faaliyetlerine devam ettiler,sürecin sonunda, kanuni haklardan da yararlanacaklar..
Bedel ödeyenler de askerlik yapmayacaklar, Vatan borcu, namus borcu diyenler, askerliğe devam edecekler..




Haydar Sağlam


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.