booked.net
 
 

 

Damat

 Türbe'yi (sınır dışındaki son toprak parçası) koruyamadık.!!. - 22/02/2015





Vecdi Kalaycı
E-Posta
Süleyman Şah türbesi'nde korunan emanetler, Karakozak köyü yakınındaki mekanından, gece vakti apar topar Türkiye'ye getirildi..
Askeri bir harekattan bahsediliyor da ne harekatı, ecdat emanetleri başlarına bir şey gelmesin diye, adeta ülkeye kaçırıldı..
Sekiz ssatte tanklar Şam'a girer diyen, iktidar sözcüleri, bugün, türbeyi kaçırdık diye nerdeyse bayram yapacaklar..
Emanetler kimden kaçırıldı, tekfirci ,lejyoner cihadistlerden ..
Daha önce de , , Suriyenin, baraj inşaatlarını bahane ederek yaptığı, türbenin kaldırılması taleplerine , zamanın hükümetleri direnmişti, en son 57. hükümet türbenin yerinden taviz vermemişti..
Başbakan,iki yanına, Genelkurmay Başkanı ve Milli Savunma Bakanını almış açıklama yapıyor,"harekat" başarılı oldu diye..
Benzer bir görüntü, Kıbrıs çıkartmasından sonra,
merhum Başbakan Ecevit, merhum Genelkurmay Başkanı Semih Sancar ve merhum Başbakan Yardımcısı Erbakan tarafından verilmişti , aradaki fark, o zaman, dünyaya meydan okuyarak, kıt imkanlarla, soydaşlarımızı kurtarmak için, Adaya, denizaşırı ve en zor harekat olan amfibik çıkarma yapılmış, toprak fethedilmiş ve Kuzey Kıbrıs cumhuriyetinin kuruluşu sağlanmıştı..
Bugün, burnumuzun dibindeki ecdat emanetleri oldukları yerde korunamıyor ülkeye kaçırılıyor ve sembolik bir alan olsa da,Türkiye'nin uluslararası anlaşmalarla sahip olduğu toprak, terkedilip, bayrak indiriliyor..



Vecdi Kalaycı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.