booked.net
 
 

 

Damat

 Balyoz, bavula indi.. .!!.. - 04/03/2015





HHanife Çelebi
E-Posta
Bavul dolusu "darbe delili"ni savcılığa servis yapan gazeteci tutuklanmış.. Devlete ait gizli evrakı elde edip kullanmak v.d suçlamalar nedeniyle yargılanacak..Askere operasyon yapılan dönemde ortaya çıkan gazetede (sadece bu iş için kurulduğu söyleniyor) çalışıyor.
Balyoz davası bu bavudaki deliller üzerine açıldı, ve bavul, balyoz davası ile özdeşti..
İddiaya göre, askerler Birinci Orduda yapılan bir seminer plan tatbikatında, hükümete yapılacak darbe tasarısı üzerine konuşmuşlar.Sanıklar senelerce tutuklu yargılandı mahkum oldular, ölenler oldu, daha sonra bavul içindeki digital delillerin ve diğerlerinin sahte olduğu muhtelif bilirkişi raporları ile ortaya kondu,yenilenen yargılamada,genelkurmay, savcılığa verdiği cevapta, kritik belgelerin kozmik odadan çalındığını, darbeye ilişkin karagahta herhangi bir belge olmadığını, dosyadakii belgelerin sahte olduğunu bildirdi.
gazeteci de bunun üzerinre tutuklandı. HSYK, Ergenekon kararlarını çala kalem onaylayan Hakim'ler için soruşturma izni vermiş..Askere komplo yapan unsurlar tasfiye ediliyor gibi bir görüntü var,
dönemin Başbakanı'nın, altına zırhlı son model arabasını çektiği, özel savcı da soruşturma radarında..Genelkurmay karargahı askere operasyon davalarında, yargılanan mensuplarının feryatlarına kulaklarını tıkadı, savunmaya gerekli olan hukuki yardımda bulunmadı..Şimdilerde, savcılığa gönderdiği yazıları, o zaman gönderebilir ve hatta davaya müdahil olabilirdi, yapmadı, Süleyman Şah türbesinden çekilen askerlerini seyreder gibi seyretti.. Devir değişti, hükümet, derin yapıyı hedefe koydu, karargah ta askerlerini hatırladı.. Bize balyoz indirecekler vaveylası ile askere balyozu indirdiler, şimdi aynı balyozu indirecek yeni bir yer bulundu, sonuçta , "balyoz" havada, yeni görevlere hazır bekliyor..


HHanife Çelebi


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.