booked.net
 
 

 

Damat

 Almanya pkk örgüt üyesini mahkum etmiş..!!' - 07/03/2015





Ümmüye Haberci
E-Posta
Düsseldorf Yüksek Eyalet Mahkemesi, Almanya orta bölge sorumlusu olduğu iddia edilen PKK örgüt üyesini 6 yıl hapse mahkum etmiş... Habere göre, Türk vatandaşı olan bu kişi, 2003 yılından itibaren Almnya'da faaliyette bulunmuş, 2005 yılında Tahran'a geçmiş, 2007 yılında Kuzey Irak örgüt kamplarında bulunmuş, daha sonra Belçika'ya geçmiş, ekonomik ve mali işler sorumlusu olarak görev yapmış, neticede, bu faaliyetleri sonucu terör örgütü üyeliği suçlamasıyla mahkum olmuş.

Koskoca Türk devleti yıllardır pazarlık yapıyor, Almanya mahkum ediyor. Almanya, terör örgütü listesinde tutuyor. Türkiye, kendisini yıkmak adına yola çıkmış binlerce insanın ölümüne neden olmuş aynı terör örgütü ile adada, ovada, dağda, yurt dışında derin müzakereler yaparak, terör örgütünün ve siyasi uzantısının beyanlarına göre, yeni bir Türkiye kurmaya çalışıyor. Avrupa Polis örgütü raporlarında (Europol 2014 raporu), PKK Dünya uyuşturucu kartelleri arasında ön sıralarda yer alıyor. İnsan kaçakçılığı ve silah kaçakçılığı yapıyor. Bu pazarlıkları, müzakereleri yürütenler işin bu tarafını düşünmezler mi? Uluslararası terör örgütleri listesinde adı kaldığı sürece yarın öbür gün, bu müzakereleri yürütenlerin de başı ağrır.

Uyuşturucu ticareti, silah ve insan kaçakçılığı uluslararası suç kapsamında. Uluslararası yargının görev alanındaki bu kamplara, gün aşırı otlu peynirli kahvaltı yapmaya gidenler var. Hepsi büyük ihtimalle, istihbarat teşkilatlarının radarlarında...


Ümmüye Haberci


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.