booked.net
 
 

 

Damat

 Bombacı Çanakkalede Kundakçılar İmralıda..!! - 16/03/2015





Esen Denizci
E-Posta
Genelkurmay, Çanakkale muharebelerine ait belge ve fotoğraflar yayınladı.. Bir tanesi yürek kabartan özellikler taşıyor, kimlik bilgileri yok, resmi'nin üzerinde sadece gönüllü bombacı yazıyor, 13 yaşında bir çocuk delikanlı..ağaçların önünde , sol eli arkada, sağ eli ceket düğmelerinin üzerinde,ne yaptığını bilen bir kararlılıkta duruyor, başında serpuş(laz başlığından bozma gibi..) ayağında çarıklar, dizlerine kadar dolaklı.. akibeti meçhul, mezarı bilinmiyor.,
İmralıya, talep doğrultusunda yeni mahkumlar naklediliyor, aralarında, Tuzla katliamına (5 yedeksubay adayı öldü), Çetinkaya mağazasını kundaklamaya (5 kadın,1 çocuk toplam 11 kişi öldü)katılanlar olduğu söyleniyor..
hepsi, vatanı bölmeye yönelik suçlardan müebbede mahkum,artık, sekreterliğe terfi ediyorlar,imralıda, devlet ile barış müzakereleri yapacaklar, Türkiye ve bölgeye, huzur ve demokrasi getirecek çalışmalara katılacaklar.. Dünyanın en konforlu ada hapishanesinde Türkiye ve bölge'nin yol haritasını çizecekler..
vatan savunmasına, 13 yaşında katılan ,Gönüllü bombacı, Anafartalar'da bir yerlerde yatıyor olmalı, mezar taşı bile yok..
Adı bilinmiyen çocuk kahramanımızı şükranlarımızla anıyoruz..


Esen Denizci


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.