booked.net
 
 

 

Damat

 Bu "balyoz" ne olacak..!! - 31/03/2015





Hayati varlık
E-Posta
"Balyoz davası" adı ile literatüre geçen davada karar çıktı.. Savcı mütalaasında,sanıklarla, suça konu digital veriler arasında bağ kurulmasının mümkün olmadığı kanaatine vardığını ileri sürdü ve mahkeme, bu mütalaa doğrultusunda, sanıkların, ayrı ayrı beraatlerine ve digital delil hazırlayarak kumpas kuranlar hakkında da suç duyurusunda bulunulmasına karar verdi..
Balyoz davası,hükümete karşı darbe planı yapıldığı iddiası üzerine açılmış, komutanlar başta olmak üzere bir sürü insan, senelerce, hapisanelerde, mahkemelerde, çoluk çocuk süründürülmüştü..
Dava sürecinde, "vesayet" e allerji duyan saf demokratlar, tetikçiler ve muhtelif kesimlerden iktidar destekçileri,her türlü bel altı vuruşlarla, hukukun ve adaletin katledilmesi planına iştirak ettiler.. Sonuçta, darbe planları yalan çıktı, ama tsk'ne kumpas gerçek çıktı..
Sonuçta;
Üç maymunu oynayan askeri cenah başta olmak üzere, bir sürü masumun hayatları, istikballeri kararırken,hayali bir balyoz etrafında ateş dansı yapanlar, suç duyurusunun muhatapları oldular..


Hayati varlık


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.