booked.net
 
 

 

Damat

 Yediler içtiler ve gittiler!! - 17/11/2015





Yelda Serin
E-Posta
G20 liderler zirvesine, bu sene Türkiye ve dolayısıyla Cumhurbaşkanı evsahipliği yaptı...

Her sene ayrı bir yerde yapılıyor, seneye, Çin ağırlama komitesi olarak görevli. Bu zirvelerde, liderler çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunuyor, sonuç faslında, yaptırım gücü olmayan temenniler, bir bildiri haline getiriliyor. Dernek toplantılarında gündemin dilek ve temenniler bölümü gibi, bir nevi hasret giderme de sayılabilir.

TC Cumhurbaşkanlığı, Antalya'da, ihtişamlı bir ağırlama yaptı. "Küresel ısınma ve mülteci krizi" konulu çalışma yemeğinde; her lidere bir garson düştü böylece herkese aynı anda servis sağlandı. Bu da ilginç fotoğraf kareleri olarak basına yansıdı.

G20 liderleri, birinci derecede sorumlu oldukları mülteci dramını, muhteşem lezzetler eşliğinde konuştular, tartıştılar..!!

Yeme, içme, dinlenme bir tarafa, Putin'in sözleri zirveyi sarstı... zirveye katılanlar arasında, İŞİD'e silah dahil her türlü desteği verenler olduğu iddiasını ortaya attı...

Reyhanlı, Suruç, Diyarbakır, Ankara, Beyrut ve en son da Paris'te yüzlerce kişiyi katleden terörle işbirliği suçlaması, dünyanın geldiği yeri göstermesi bakımından traji komik bir duruma işaret ediyor. Bu suçlamayı yapan liderin, ülkesi, dünya silah ticaretinin, %27 ile ile ikinci büyük satıcısı (ABD %31 ile birinci).

Paris'i kana bulayan teröristler, insanlarıı Rus malı kaleşinkoflarla taradılar.

Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun da bu tarz garipliklere ne gerek var?? Millyonlarca mülteciyi barındıran Türkiye, bu işin baş sorumlularına, Antalya'da misafirperverlikte sınır tanımadı, evlerinden barklarından olan insanlar, çoluk, çocuk telef oldu, oluyor, liderler zirvesi nelerle meşgul???


Yelda Serin


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.