booked.net
 
 

 

Damat

 İnsanlığın genetiği ile oynamak... - 15/07/2016





Serdar Kavi
E-Posta
Nice saldıırısı, sıradan insanlaran yaşam güvenliğinin (yaşama hakkının) dünyanın her yerinde tehlikede olduğu gerçeğini ortaya koydu..
insanlığı sömürmek üzere programlanan sözde büyük devletlerin, masum ve mazlumların kanı üzerinden yaptıkları pazarlıkların maliyeti, kitlesel ölümler olarak her gün artıyor.. Bağdat ile Nice, Paris v.d leri arasında fark yok..Radikal dinci/ırkçı organizasyonlar,istihbarat teşkilatları desteği ile kısa zamanda hormonlu büyüme sağlıyor ve tahrip güçleri yükseliyor.. Kullanıldıkları amaçla orantılı şiddet kullanıyorlar..sonuçta,i şiddet "prestijlerini " de arttırıyorlar..
Terör örgütleri ile vekalet savaşı yürütme'nin bir dış politika enstrümanı olarak kullanılmasının, önümüzdeki zamanlarda, insanlık suçlarını arttıracağını tahmin edebimek için , kahin olmak gerekmiyor..
Doğusan batıdan, farklı din , ırklardan devşirilip, vücütları silah haline getirilenler, insanlağın bugünkü durumun,son sıradaki sorumluları..
Esas sorumlular; sözde medeni platformları işgal eden ,yönetim/karar merciilerindeki, temiz giyimli, sahte ifadeli, riyakar uslüplu, mutasyona uğramış, dejenere olmuş politika yapıcıları.. (en son örneği, Buşh ve Blair'in, Irak işgali için,nasıl sahte argümanları kullandıklarını açıklayan Chilcot raporu..)
Bugün, güneydoğuda asker/polis , sivil insanları birbiri ile çatıştıran, terör olgusuna, Fransa sürekli müdahil oldu, destek verdi,şimdilerde, bambaşka bir terör saldırısının sürekli hedefi halinde...
Avrupa Parlamentosu koridorlarını, silahlı unsurları kutsayan fotoğraflarla donatanlar da , aynı zihniyeti temsil ediyor..
İnsanların genetiği ile oynamayı siyaset zannedenlerin akibeti , frankestayn canavarınıi yaratan doktoru'a benzeyecek gibi gözüküyor..
Olan , yaşam hakkı, güvenlik hakkı elinden alınmakta olan masumlara oluyor...


Serdar Kavi


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.