booked.net
 
 

 

Damat

 Yirmibeş taze şehit ve çatışmada bir diğer şehit var,Genelkurmay Başkanı görevde,,İzmirde, üçü bebek, onu çocuk toplam altmış göçmen boğuldu, , İzmir Valisi ve Emniyet Müdürü görevlerinde !!.... - 06/09/2012





cahide Manaslı
E-Posta
Bu ülkeye bir şeyler oluyor, her gün onlarca şehit veriliyor, ülke sınırları kevgire dönmüş, kah ,teröristler giriyor,kah göçmenler giriyor, yirmibeş vatan evladı aynı gece ne idüğü belirsiz bir olayda hayatlarını kaybediyor, İzmirin göbeğinde altmış göçmen yurt dışına kaçarken boğularak hayatlarını kaybediyor, kimbilir her gün kaç göçmen bu topraklardan,yurt dışına kaçırılıyor, hakiki bir göçmen kaçakçılığı cenneti olmuş bir ülke artık Türkiye, Avrupa ,göçmen kaçakçılığı konusunda Türkiyeyi sürekli uyarıyor, Türkiye ne yapıyor, hiç bir şey, iktidar yalakaları,Türkiye,oyun kurucu ülke oldu diye yağlama yapıyor, neyin oyununu kuruyoruz ,bize de söyleseler de anlasak...!!
Yapılan her sınavda hile yapıldığı ortaya şıkıyor, Irak sınırı ve Suriye sınırı elek olmuş,teröristi geçiyor, el kaidesi geçiyor,geçen geçene,..
Bu kadar askeri kayıplara rağmen, ,Başbakan ,hesap soracağına, Genelkurmay Başkanına taziye mesajı gönderiyor, izmir'in yetkilileri de yerlerinde oturmaya devam ediyor... Memleket bu halde iken AKP ve MHP ,seçim tarihi derdine düşmüşler, millet de bu tiyatroyu ibretle ve hayretle seyrediyor.. Hayırlara vesile olsun !!!


cahide Manaslı


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.