booked.net
 
 

 

Damat

 Genelkurmay Başkanı ve Anayasal etik !! .. - 01/02/2017





Bahri Genç
E-Posta
Genelkurmay Başkanı, Atatürk ile ilgili, firavun çağrıştırması yapan ,seviyede eleştirilerde bulunmuş bir edebiyatçıyı ziyaret etmiş..
Herkess ,herkesi ziyaret edebilir, yine , yasal sınırlar içinde hiç kimse eleştirilmez değildir..
Genelkurmay Başkanlığı anayasal bir kurum, , Milli Savunma başlığı altında ve Başkomutanlık makamı ile birlikte aynı maddede düzenlenmiş bulunuyor..
Darbe teşebbüsü vesile edilerek, kararname ile, görev statüsü iğdiş edilmiş olsa bile sonuçta ,anayasa etiği içinde davranış sorumluluğunda..
Fiilen askıda olsa bile, hukuken yürürlükte olan anayasanın, başlangıç bölümünde; Anayasa'nın
" Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu, ölümsüz önder ve eşsiz kahraman Atatürk'ün belirlediği milliyetçilik anlayışı ve onun inkilap ve ilkeleri doğrultusunda, Türk mlletinin ,vatan ve millet sevgisine emanet ve tevdi olunduğu yazılı..
İçerden alınan bilgilere göre, edebiyatçı, sivil kıyafetli, Genelkurmay Başkanına ," hani asker üniformanızla gelecektiniz " siteminde bulunmuş..
Çapı, cumhuriyet kurucusunu "firavun seviyesinden" zemmeden seviyede bir kişinin huzuruna, omuzda kılıç,yıldızlar ve defne dallar dolu,üniforma ile gitmek, cüretinde bulunamadığı anlaşılıyor..
15 Temmuz gecesi,, yüzlerce insanın ölüğmüne,yaralanmasına neden olan, istihbarat zaafının sorumluları olan, Genelkurmay Başkanı ve Mit Başkanın'nın , birlikte, Atatürk muarızı, bu muhteremin huzurunda ,ispat-ı vücut etmelerinin zahiri kerameti anlaşılamadı,, batını olana ise, rufailer karışır...ama, Anayasa etiğine aykırıdır...


Bahri Genç


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.