booked.net
 
 

 

Damat

 Referandum'un parasal maliyeti.. - 07/04/2017





Nurhan Girgin
E-Posta
Hafta sonu, Cumhurbaşkanı vee Başbakan birlikte Yenikapıda ," evet" mitingi düzenliyorlar.. İl Başkanlığı, hazırlıkların tamamlandığını, 2 milyon kişinin, karadan ve denizden miting alanına geleceğini/taşınacağını açıkladı..
Cumhurbaşkanı ve Başbakan, ortaklaşa programlarla, Türkiye'yi bir uçtan bir uca geziyorlar, mitingler yapıyorlar, sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorlar, .. Yenikapıda da, iç politik malzeme belli..
Ana tema, Kılıçdaroğlu, miting meydanlarının kum torbası gibi, vuran, vurana..
Cumhurbaşkanı, hala , Kılıçdaroğlunun, SSK genel müdürü olduğu zamanlardaki, hastahanelerin halinden, bugünün sağlık hizmetlerine, mukayeseler yapıyor..Neredeyse çeyrek yy öncesi ile bugünü mukayese etmenin, argüman çaresizliğinden mi kaynaklandığı sorusu akla geliyor..
Varsayalım, anayasa değişiklik paketi teknik bir ihtiyaçtan kaynaklanıyor, Bahçeli de, devlet adamlığının yüklediği sorumluluğun -biraz rötarlı olsa da- farkına varıp, oyunu açtı..
Meseleyi, Tv.lerde, liderler seviyesinde tartışıp, halkı aydınlatmak yerine,, binlerce insanı oradan oraya taşıyarak,hançerelerini yırtarcasına, paketle hiç ilgisi olmayan konular üzerinden sığ polemiklerle, taraftar gösterisi yapmak, ne kadar doğru.. !!
Muhtemelen çok maliyetli ,hem de organizason yeteneğinden dışında , bir içeriği yok....
Muhalefet ,değirmenin suyunun, devlet imkanlarından geldiğini iddia ediyor, Bahçel'nin mitingleri için, lojistik desteğin ,Akp teşkilatlarınca sağlandığı söyleniyor.. ..
Cumhurbaşkanını ve evet'i destekleyen bir köşe yazarı, Celal Bayarın kızından, gazeteye verdiği- "hayır" destekli,- ilanın , parasal kaynağını açıklamasını istemiş..
Bir tarafta Hazine kaynakları, diğer tarafta, tam sayfa gazete ilanı'nın faturası....




Nurhan Girgin


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.