booked.net
 
 

 

Damat

 >Deprem ve kayak molası - 28/01/2020





Ruhsar Doğrucu
E-Posta
İmamoğlu, deprem bölgesini ziyaret ettikten sonra Erzurum'da bir "kayak" molası vermiş....
Elazığ Erzurum arası kuş uçuşu yarım saatlik bir mesafe..
Uzmanlar İstanbul depremi için neredeyse gün sayıyorlar , Manisa da sallandı, artçılar sürüyor, Türkiye, neredeyse boş bir beşik gibi sallanıyor..
Deprem toplanma alanlarına müteahhitler konmuş, Yeşilköy eski havaalanı bir yana koyulursa, Allah geçinden versin, İstanbul, olası depreme, yatakta donsuz yakalanmış, hovarda kadar savunmasız..
İktidar, Bakan namlı memurlarını bölgeye göndermiş, 24 saat propaganda yapıyor, Suriyeli gençler bile elleri ile beton delici gibi çalışıp enkazdan insan çıkarıyor( yerseniz)….!!
Sen dönüş yolunda Tunceli üzerinden Erzurum'da "kayak" molası veriyorsun..
Etrafında profesyonel danışmanların olduğu söyleniyor, (siyasi akla fazla güvenmediğinden ..) haklı olabilirsin ama yine de işin siyasi tarafını ihmal etme...
Cumhurbaşkanının Afrika'nın ücralarında Gambiya'da tetkik gezilerine çıkması göze batmaz, ama senin kayak ceketinin rengi de deprem mevsimine uygun düşmemiş..!!
Çoluk çocuk tatil yapsın, kimsenin sözü olmaz, ama Türkiye seçmeni senin sırtına büyük yük verdi, boş zamanın olmayacak veya olmaması lazım...
İstanbul'u sel aldığında Bodrum'da yakalandın acemilik dedik, depremin yaraları sarılmadan da kayakta yakalandın, artık, hafif hafif kalfalığa geçme zamanıdır. Siyasette ustalık fazla beklemez, zamanı kendin yıllandıracaksın.
Trakyada bir laf var, "topla kendini" yol üstündesin derler. Sen de uzun ve zor bir yoldasın, kaymak için ilerde çok zamanın olur, bugün yürümen gereken yolu yürü..





Ruhsar Doğrucu


YORUM YAPIN SÖZ SİZDE!

Adınız (Yorumda görünecek) :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik Kodu :    
 



Bu köşenin diğer yazıları;




AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.