booked.net
 
 

 

Damat

  Türkiye Suriye'ye girecek mi?




İbrahim Karagül
11.04.2012
E-Posta

Annan Planı sonuçsuz mu kaldı? Türkiye, Suriye'ye girecek mi? Çözüm umudu kalmazsa nasıl bir müdahale şekli denenecek? Birkaç hafta sonra nasıl bir Suriye göreceğiz?
Birleşmiş Milletler ve Arap Birliği'nin çözüme zemin oluşturmaya ve ateşkesi sağlamaya odaklı girişimi için dün kritik tarihti. Tanklar yerleşim bölgelerinden çekilecek, iki gün sonra da ateşkes ilan edilecek. Ardından bir sonraki aşama işletilecek.
Şam'dan gelen ve Kofi Annan'ın da dile getirdiği açıklama, Suriye birliklerinin çekilmeye başladığı yönünde. Ancak, önceki günden bu yana çatışmalar devam ediyor. Türkiye, planın yürümediğine, Suriye'nin plana uymadığına inanıyor ve bunu da Annan'a iletti.
'Şimdi şiddetin durması, silahların susması ve askerlerin kışlalarına dönmesi zamanı. Umut ediyorum ki, bütün taraflar bu yönde adım atmaya başlayacak ve bu şiddet duracak. Şiddetin durması ......

Kaynak : http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31896&y=IbrahimKaragul
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.