booked.net
 
 

 

Damat

  Hükümet-cemaat




Ahmet Taşgetiren
14.02.2012
E-Posta
Cuma günü CNN-Türk'ün öğle bültenine katıldım.

Konu MİT-emniyet-savcılık arasında yaşanan gerilim idi. Ve tabii, cemaatle hükümetin karşı karşıya gelip gelmediği idi.

Şunu söyledim:

-Ben Türkiye'de savcılara, emniyet mensuplarına şu işte şöyle, bu işte böyle hareket edeceksiniz gibi direktifler veren bir merkezi cemaat yapılanması bulunduğunu düşünmüyorum, bir.

Hocaefendi'nin de, Okyanus ötesinden, taa Pensilvanya'dan, savcılara ya da emniyet mensuplarına, her hadise için birebir direktifler vereceğini akla ziyan bir ihtimal olarak görüyorum, iki.

Bence net durum budur.

Emniyette, yargıda, medyada, şurada burada, durumdan vazife çıkaran cemaat mensupları olur mu, olur. Onların tavırları yer yer senkronize özellik taşıyabilir mi, taşıyabilir. ......

Kaynak : http://gundem.bugun.com.tr/hukumet-cemaat-184104-makalesi.aspx
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Senkronize olmak


Adaletli Yargıç
''Emniyette, yargıda, medyada, şurada burada, durumdan vazife çıkaran cemaat mensupları olur mu, olur. Onların tavırları yer yer senkronize özellik taşıyabilir mi, taşıyabilir. ......''
Değerli yazarın yukarıdaki cümlesinden şu sonuca varmak mümkün.
Öncelikle yabancı kökenli Senkronize şu manalara gelirden başlayalım. Senkronize aynı zamanda vaki olan, aynı gidişle isleyen, eş zamanlı, aynı zamanlı, aynı frekanslı, aynı yörüngede hareket eden demektir.
Yazar bu olanların senkronize özellik taşıyabilirliğini vurgularken zekasındaki inceliği de ortaya koymuş oluyor. Kepemeyenlere demeye getiriyor ki; Bu iş öyle organize edilmiştir ki herkes görevini bilir ve yapması gerekeni yapar. Bu zeka göstergesinin Anadolu açısından tabiri, kurnazlıktır.
Şimdi, aynı cinlikle oturtun Sayın yazarın ''.......senkronize özellik taşıyabilir mi. taşıyabilir. ....'' cümlesini ister ergenekon'a, ister şikeye, ister tüm çeteleşmeler ve organize işlere bakalım ne oluyor. Okuyun bakalım olayları bu çerçevede bir tersten bir düzden. Haydi şimdi allah rahatlık versin.


  Uhutun Okçusu


gülen karakaş
Nedir,Erdoğan'ın tarihi misyonu,nedir hocaefendinin hayati misyonu,neyin misyonerlerisiniz sizler,nedir bu üstü kapalı anlatımlar,yeni şafaktan postalandığın zaman hangi misyona ihanet etmiştin,uhut okçusu olmasınlarda, cizvit papazı da olmayın muhterem ....


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.