booked.net
 
 

 

Damat

  Bir, tak diye emreder, Özkasnak şak diye yapardı...




Mehmet Ali Birand
20.04.2012
E-Posta


Ne kadarı doğru bilemiyorum, Çevik Bir savcılığa verdiği ifadesinde, benden söz ederken "Birand andıç konusunda, bunu hiç önemsemediğini söyledi, ancak sonradan da bu belgeyi çok kullandı" demiş. İnsaf doğrusu. Gazetemden kovulmuşum, Show TV 32.Gün programını kaldırmış ve ben gidip "Hiç önemli değil , demişim." Bravo doğrusu.


Çevik Bir'in savcıya verdiği ifadelerden alıntılar gazetelere düşüyor. Bunların ne kadar doğru ne kadarı abartılı bilemiyorum, ancak dün okuduklarım ağzımı açık bıraktı.
Bir, özetle şunları söylemiş: "...Birand ile Fransızların bir piyano resitali davetinin  arasında karşılaştık. Bana Andıç'ı sordu, böyle bir belge yayınlanmış, ancak ben hiç önemsemiyorum, hiçte büyütmüyorum dedi. Ben de kendine böyle bir belgeden haberim olmadığını söyledim. Birand sonradan bu evrakı basında çok kullandı ve 28 Şubat ile ilgilendirdi. Oysa kasıt yoktu. Bunu istismar ettiler. Terör olayları artmıştı, gazeteciler de gidip Kandil'de söyleşiler yapıp gazetelerine manşet çekiyorlardı ..."
Buna koskocaman bir  el insaf demem gerekiyor.
Çevik Bir nasıl unutabilir?
Sabah Gazetesi patronu Bilgin ve Genel Yayın yönetmeni Mutlu görevime son verip atmışlar... Erol Özkasnak o dönemde Show TV sahibi Erol Aksoy'a defalarca telefon edip "Komutan bu ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20383801.asp?yazarid=69
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.