booked.net
 
 

 

Damat

  Ne güzel yazılar okudum..




Hıncal Uluç
25.04.2012
E-Posta
Ne güzel yazılar okudum.. Gazeteler bitecekmiş.. Yerini internet medyası alacakmış.. Bana hiç öyle gelmiyor.. Hayatımın en keyifli anlarını, gazetelerimi yanıma yığıp divana uzandığımda yaşıyorum çünkü, öğleden sonraları.. Gazetenin kokusu, hışırtısı.. Vücudunu nasıl istersen öyle konumlandırıp okumana imkan vermesi..
Gençler internetçi.. Ama parayı verip alma durumunda olan orta yaşlılar ve yaşlılar her devirde var. Olacaklar da.. O zaman gazete de hep olacak.. Olmayacağına dair kehanet yürütenlere bakıyorum. Tutsa bile, benim son kullanma tarihim geçer o zamana dek. Gazetesiz dünyayı görmem..

***Geçen hafta sonu hafta içinde birikmişler de dahil yığınla gazete okudum.. Bahçem de harika olunca baharda, canım dışarı çıkmak istemedi.. Ne güzel yazılar çıktı karşıma..
***Ayşe Aral, babası Tekin'i kaybettiği günü yazmış, ölüm yıldönümünde (19 Nisan, Hürriyet). Kısa ama nasıl duygulu.. Tekin'le yıllarca birlikte çalıştık ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/uluc/2012/04/25/ne-guzel-yazilar-okudum
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.