booked.net
 
 

 

Damat

  Krizde son durum?




Ali Bayramoğlu
16.02.2012
E-Posta

Savcı görevden alındı, dokuzu dün toplam 12 polis görevden alınıp Ankara'ya çekildi, komisyon MİT müsteşarıyla ilgili soruşturmaları başbakan iznine bağlayan yasayı onayladı.
İlk bakışta krizin köpüğü alındı?
Dün, tarafların bütünlük görüntüsünü koruma ve bu işten en az hasarla çıkma gibi endişelerden hareketle, krizi örtmeye yöneldiklerini söylemiştik.
Ancak, yine dün altını çizdiğimiz üzere, şu da başka bir gerçek:
Taraflar kavgalarından vazgeçmiş görünmüyorlar. MİT'e yönelik topyekûn saldırı ile yargı ve polise yönelik topyekûn eleştiri arasındaki kutuplaşma hala siyaset ve basında ana gündemi oluşturuyor. Hala Fidan'la ilgili yakalama kararı var, hükümet durumu 27 Nisan muhtırasından daha ciddi bir hal olarak tanımlamayı sürdürüyor. Görevden alma, tasfiye operasyonlarına devam ediyor.
Başbakan'ın başdanışmanı ve yakın çalışma ekibinden Yalçın Akdoğan'ın dün Yeni Şafak Gazetesi'nde manşet olan yazısı meselenin iki ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31099&y=AliBayramoglu
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Çözüm yok..


Yasemin Değer
Bu iktidar kavgasıdır,ara dönem barışları hedefi gözden kaçıramaz. Bu tuhaf melez özellikle bu dönem derinleşmiş yapının kontrolü zor. Başbakan kariyerinin en zor dönemine giriyor ve karşısında iktidarlara yanaşarak iyice azmanlaşmış bir yapı var, Bayramoğlu, bu işin şakaya gelmeyeceğini ve tedbir alınması gerektiğini en net yazan kalem,doğru yapıyor,siyaseti siyasetçiler yapar,yandan yanaşarak iktidar ortaklığı, siyasetin doğasında yok,hamleler sürüyor,henüz rest noktasına gelmedi,sans voir bob'larla, POKER MASASINDA UFAK GEL GELLER'LE OYNUYORLAR, temennilerin aksine böyle gidemez,bu oyun kazananı olmayan bir oyun değil, sonuçta mutlaka kaybedeni olacak...


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.