booked.net
 
 

 

Damat

  Bir, ki, üç hop...




Ahmet Altan
29.04.2012
E-Posta

Dideler ruşen, çocuklar gene stadyumlarda hoplayıp zıplayacaklarmış.
Eğer 19 Mayıs’ta çocuklar stadyumlarda göğüslerinden bayraklar çıkartarak gösteriler yapmasalardı “emperyalizm” büyük bir zafer kazanmış olacaktı, irtica hortlayacaktı, Atatürkçülük zedelenecekti, ulusalcılık yaralanacaktı, milli birlik ve beraberlik tehlikeye girecekti, bölücülük alıp başını gidecekti.
Danıştay, “muhtaç olduğumuz kudreti damarlarımızdaki asil kandan” başka yerde bulmayan anlayışın bayraklarını gene gönderlere çekti.

“Diktatörlük geleneklerini” kutsallaştıran anlayış artık bu saçmalıklardan başka sığınacak yer bulamıyor, geçmiş yüzyıldan kalan gösterilerle varlığını sürdürmeye çalışıyor.
Danıştay’ın kararı asında o kadar da önemli değil, ......

Kaynak : http://www.taraf.com.tr/ahmet-altan/makale-bir-ki-uc-hop.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Atatürkün romanını yaz...


Ruhsar Hetman
Danıştayın kararından rahatsız olmuş,esas istediği,Danıştay falan olmasın, bu ve bunun ayarında dahiler her türlü kararı versinler,"Hukuk devleti de ne demek,biz has demokratlar varken hukuk da ne menem bir şey demek istiyor ..", ,Atatürkün diktatörlüğü üzerine yaza yaza bir hal oldun,Güzel kardeşim,velevki diktatör,ne işin var 1930 larda,gel bugünlere..
tarafgir siyasi yazılarla kendini ziyan etme,beceremiyorsun,kamuflaj yeterli değil,yandaşlık sırıtıyor,sen iyi bir romancısın,..
Atatürkün romanını yaz,imparatorlupun yıkılışı var var,savaş var,ulus devletin kuruluşu var,saltanatın lağvedilmesi var,hilafetin halli var, ,cumhuriyetin ilanı var,suikastler var,aşk var,ölüm var,sarı leblebi ile rakı var,


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.