booked.net
 
 

 

Damat

  Devlete sızanlar...




Hüseyin Gülerce
17.02.2012
E-Posta

Vesayet rejimi, bir asırdan beri kuvveti elde tutarak bu ülkeyi yönetiyor. İktidarını kimseyle paylaşmak istemiyor.

Bildiği tek bir yol var: Korkutmak, sindirmek, ezmek, kendisine boyun eğdirmek. Bunun için provokasyonlarla, psikolojik harp taktikleri ile zeminler hazırladılar, kaos ortamları oluşturdular, ardından darbeler yaptılar, faili meçhul cinayetler işlediler. Her kesimi sindirdiler, korkuttular. Her kesimden sembol isimler seçtiler. Siyasetçileri korkutmak için başbakan, bakan astılar. Basını korkutmak için gazetecilerin, yazarların en öndekilerini katlettiler. Sünniler için Menemen'leri, İskilipli Atıf Hoca cinayetlerini, Başbağlar katliamlarını; Aleviler için Dersim'leri, Sivas Madımak'ları, Maraş'ları tezgâhladılar. Sendikacılar vuruldu, yargı mensupları suikastlara uğradı, Danıştay saldırıları yapıldı, görevdeki komutanlar, generaller, emekli kuvvet komutanları katledildi. Azınlıklar için Garih'ler, Hrant Dink'ler; işadamları için Sabancı'lar ile gözdağı verildi. Bunların hepsini, adı sağcı, solcu, PKK'lı, şucu bucu terör örgütleri marifetiyle yaptılar. Bu arada üstüne üstlük bir talan, rant, soygun düzeni tıkır tıkır işledi...
Bunları görmeyenler, yazmayanlar neden acaba "cemaat de cemaat" deyip duruyorlar?
Önce şu soruyu cevaplayalım: Bunlar daha önce neden fark edilmedi, halkın gözü neden hiç açılmadı? Çünkü 1. Bu hakikatleri örten, saklayan, milletin gözünü bağlayan, namluya takılmış susturucu gibi görev yapan bir medya vardı, halen de var. Basın özgürlüğünü, meslek etiğini dillendire dillendire ......

Kaynak : http://www.zaman.com.tr/yazar.do?yazarno=1038
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  İyi niyetin garantisi ne ??


Erden Arpacı
Bu arkadaş,yeni muktedir yapının önemli bir müntesibi. Eski derin devletin yerini bu yapının aldığı söyleniyor. Bunu sıradan vatandaşlar söylemiyor,iktidar partisinin yandaşları yazıyor. Borazan medya yerine misyoner medya mı geldi? soru bu. İyi niyetli olabilirsiniz,de sıradan vatandaşın garantisi ne ,gitti derin ,geldi muhterem, bu milletin saf,mütedeyyin,işinde gücünde,gözünü hırs bürümemiş, iktidara tapınmayan ,kendi halinde vatandaşlarının kaderi bir derinden diğer derine savrulmak mıdır. Eski medya borazandı da senin temsilcisi olduğun medya ramazan davulu mu? Eski medya askeri vesayete biat ediyordu da sizin medya hangi vesayete biat halinde? Biat konusunda yok aslında birbirinizden farkınız,Derin iktidar yapılanmalarının tek hedefi vardır, kandırarak (takiye yoluyla da denilebilir)hükmetmek,eskisi de bunu yapıyordu sizler de aynı yoldasınız.
İktidara ortaksınız,yargıyı kontrol ettiğiniz iktidar yandaşları tarafından son olayda dile getirildi. Medyanız güçlü,büyük sermayeyi kontrol ediyorsunuz her dönem kaptan köprüsündesiniz,hala neden şikayet ediyorsunuz,el insaf!!!


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.