booked.net
 
 

 

Damat

  İddianamede önemli belge




Nazlı Ilıcak
17.02.2012
E-Posta
İlker Başbuğ hakkındaki iddianame, 13. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından kabul edildi. Bu iddianamede, cumhurbaşkanı seçimine müdahale edildiğini gösteren bir bilgi de yer alıyor. İlker Başbuğ, o tarihte Kara Kuvvetleri Komutanı. İstihbarat Karşı Koyma Deniz Kurmay Albay Turgut Ak imzalı bir bilgi notu (Haziran 2007), Genelkurmay Başkanı Yaşar Büyükanıt'a gönderiliyor. Bu notta, Başbuğ'un gayriresmi iletişim ve imaj danışmanı Nuran Yıldız'ın faaliyetleri yer alıyor. "Org. Başbuğ, cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda Dr. Yıldız aracılığıyla ANAP Genel Başkanı Erkan Mumcu'yla görüşmüştür" deniliyor. Yıldız'ın, İlker Başbuğ'dan naklen Mumcu'ya aktardığı ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ilicak/2012/02/17/iddianamede-onemli-belge
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Spekülatif Sörf


Adaletli Yargıç
Zarif,hoş,zeki ve güzel görünmeye çalışan değerli yazar ve yazısı hakkında bir şeyler söylemek gerekir. Saygıdeğer yazarımız yaşına rağmen yukarıdaki tanımlamaları hak etse de, kameralara bakışındaki ayar ve karşısındakiler laf çakışında ki soğukkanlılık kendisini çok ''ÖZEL'' alanlarda çok tehlikeli yapmakta.
Örnek vermek gerekirse;
Yazısında bir bilgi notundan bahsediyor. Bu bilgi notunun belgesini koymuyor. Bu bilgi notunun içeriğini açıklıyor ve nasıl bulunduğunu özetliyor. Savcılığın, ele geçen belgelerin içinde olan bu bilgi notunun gizlilik derecesini Askeri savcılığa sorduğunu ve gelen cevabın
aşağıdaki, şekilde olduğunu
'' "TCK'nın 334. maddesi kapsamında gizliliği kalkmamıştır"diyordu. (Buradan da, bilgi notunun, Genelkurmay arşivinde bulunduğu anlaşılıyor)'' belirtiyor.
Ben bahsedilen bu bilgi notunu görmemekle birlikte bu tür istihbarati bilgi notlarının altında imza olmadığını ancak gönderenin sadece belli olabileceğini zannediyorum. Bu zannım da Ülkemizdeki benzer suçlamaları içeren davaları ( Yüce Divan) izlemiş olmamdan kaynaklanan gözlemlerime dayanıyor.
Buradan zavallı benim anladığım şu;
ortada bahsedilenlerin yazılı olduğu bir not var. Bu not bir yerde ele geçmiş. Bu not Genelkurmayda mı? diye ilgili yere Savcılıkça soruluyor. Cevap: '' gizliliği kalkmamıştır'' şeklinde oluyor.Yazarımız bu durumdan vazife çıkarıp '' (Buradan da, bilgi notunun, Genelkurmay arşivinde bulunduğu anlaşılıyor.)'' diyerek yazdığı tüm iddianın Genelkurmayda gizli olarak bulunduğunu belirtiyor.
Bir anlamda Kurnazca (Şark olabilir) belgeyi Genelkurmaya da teyit ettirmiş lik havasını ortaya koyuyor.
Can alıcı soru şu.
Sivil Savcılık bilgi notunun Genelkurmaydaki varlığını metni yollayarak mı? yoksa bir tarih ve numaraya bağlı olarak içeriğini belirtmeden mi sormuş?
Bilgi notunun kendisini eline alıp savcılığa bu gizlidir yazısı vermek ne kadar komikse, sizde şu tarih,şu sayılı bir yazı var mı? diye sorulan bir soruya, bu gizlidir cevabı vermek mantıklıdır.
Bu durumda Sayın yazarımız kıvrak zekasıyla kanıtlanmamış,belgeyi ortaya koyamayan bir senaryo ortaya koyuyor. Bunu da, hiç bir şüpheye mahal vermeden yapıyor. Okuyucularının bir kısmını da galiba ''zeka özürlü onlar nasılsa yerler'' diye düşünerek Spekülasyon dalgalarında sörf yapıyor.
Aman dikkat düşmeye.







  Vah paşalarım vah,!!


kamil doruk
İlker Paşa,imaj danışmanı kullanıyor nerede kullanıyor,parlamento operasyonlarında. İstihbarata karşı koyma bunu öğreniyor, kime raporluyor,Büyükanıt'a.
Cumhurbaşkanı seçimlerine müdahale ediliyor,yüzlerine gözlerine bulaştırıyorlar,internet muhtırası ile de tüy dikiyorlar.
Bunlar ,iddianame konusu, Nazlı hanım da bulmuş ,su muhallebisi kıvamında paşaları, eğleşiyor...:):)


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.