booked.net
 
 

 

Damat

  Aziz Yıldırım savunması: Fenerbahçe, “iddia makamı”na...




Cengiz Çandar
17.02.2012
E-Posta


“Devlet krizi” sürüyor ama Türkiye’nin hatırı sayılır bir bölümünün “yargı”yla ilgili kilitlendiği bir başka gelişme var. “Şike davası” diye genelleştirilen, aslında tüm kamuoyunun “Fenerbahçe davası” ya da “Aziz Yıldırım’ın yargılanması” diye algıladığı Silivri’de başlayan mahkeme.

İddianamenin okunması bugün tamamlanacak ve mahkeme hafta başı Silivri, İstanbul’un ortasına, Çağlayan’daki adliye binasına taşınacak. Çağlayan sürecinde Türkiye’nin bir kez daha sarsılmaya başlamasına hazır olun. Çünkü, muhtemelen salı günü Aziz Yıldırım savunmasına başlıyor.
Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, önümüzdeki haftasının sinyalini dün duruşmaya ara verildiği sırada ayaküstü konuştuğu gazetecilere, “Öyle bir savunma yapacağım ki, hepiniz şaşıracaksınız” sözleriyle verdi.
Sayılara milyonlara varan Fenerbahçe taraftarları ise önümüzdeki günleri “şaşırma” duygusundan ziyade “heyecan”la bekliyorlar. Başkan’ın kendisine ve Fenerbahçe’ye yönelik iddiaları (daha doğrusu iftiraları) darmadağın edeceğine kuşkuları yok; sadece nasıl, ne diyerek bunu yapacağını heyecanla bekliyorlar.
“Söz savunma” aşaması başladığı andan itibaren yaklaşan “Aziz Yıldırım bombardımanı”na öncelik eden “keşif uçuşları” başlamıştı zaten. Aziz Yıldırım, Pazartesi günü avukatları aracılığıyla görülmemiş sert içerikte bir açıklama ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/19937176.asp?yazarid=215
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Fenerbahçe elden gidiyor


Adaletli Yargıç
Sayın Başkan, Mahkeme huzuruna ilk çıktığında Heyetin teveccühüne mazhar olmuştur. Heyet kendisine bu yargılamanın Fenerbahçe'yi yargılamak olmadığını, bizatihi kendisinin yargılandığını hatırlatarak yargılamaya geçmiştir.
Buradan anlaşılan şu olmalıdır. Sayın yazar Çandar ve Sayın yorumcu Karaca'nın vurguladığı Fenerbahçe karşıtlığı durumu galiba ortada gösterilmemeye çalışılmaktadır.Bütün meseleleri Başkandır.
Başkan için bütün mesele ise, Shakespear'in '' Olmak, ya da olmamak'' sözünde dir.
Senaryo da yukarıda ki sağ alt köşedeki yazım gibi olabilir.
''Bir Cumhuriyetten diğerine Cumhurbaşkanı adayımız.''


  Memleket elden gidiyor..


orçun karaca
Çandar haklı,bu davada da cepheleşme netleşti,bir tarafta Fenerbahçe diğer tarafta derin yapı, Başkan, Başbakanı özenle ayırıyor ve üstü kapalı gibi gözükse de derin yapıyı karşısına alıyor, bu davanın önemli bir tehlikenin en önemli işareti olduğunu ileri sürüyor,"memleket elden gidiyor" bu davanın sloganı olacak,Silivri yargılamaları ile dişleri tek tek sökülen derin devlet yapılanmasından sonra şimdi de bir başka derin özel yapının varlığı gündemde. Şike davasında Fenerbahçe ile karşı karşıyalar,Ergenekon davalarından daha ilginç bir dava olacak.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.