booked.net
 
 

 

Damat

  Asker neden konuştu?




Ali Bayramoğlu
04.05.2012
E-Posta

2003 ve 2004'te aynı şeyi yaptılar, Annan Planı görüşmeleri sırasında manşetlere çektiler, Çölaşanlarla Hilmi Özkök'e salvo atışı yaptırdılar, Cumhuriyet mitinglerinde yüksek sesle haykırdılar, Süheyl Batum'la açık bir şekilde dile getirdiler.
"Ordu müdahale etsin..." dediler.
"Ordu neden müdahale etmiyor..." dediler.
Hala diyorlar...
28 Şubat, 12 Eylül yargılanırken, müdahale girişimleri yargı önündeyken, 27 Nisan tartışılırken, hala, askere dayanarak siyaset yapma, askeri müdahaleye ve darbeye davet etme çabalarının sürüyor olması ne garip...
Birkaç gün önce İstanbul Baro Başkanı Ümit Kocasakal şöyle diyordu:
"Biz zannettik ki günde beş vakit laiklikten söz ederek laiklik korunur. Biz zannettik ki ordumuz var. O güçlü ordu bizi korur. Ben TSK'nın kurumsal kimliğini hep savundum. Biz ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=32232&y=AliBayramoglu
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Aman konuşmasınlar...


Şevval Karçiçeği
Genelkurmay tahrik edilerek saldırıya uğradıklarından bahisle bir bildiri yayınladı.Hemen akıllara,Büyükanıtın internet sitesine yayınladığı sözde muhtıra geldi,herkes muhtıra zannetti ama sonuçları ortaya çıkınca ,iktidara yazılmış bir aşk mektubu olduğu anlaşıldı ..Genelkurmay Başkanı iktidarın tercih ettiği ve uyum içinde çalıştığı bir asker,öyle olması da gerekir, ama bu bildiri mideleri bulandırdı,yine iktidara bir destek atışı mı yapılıyor,Konuşmasınlar kardeşim,konuştukça,yazdıkça siyaseti ve bütün dengeleri bozuyorlar . ..Bayramoğlu da atlamış işin üzerine mal bulmuş mağribi gibi,ekmek çıkar diye düşünüyor galiba!!


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.