booked.net
 
 

 

Damat

  Yeni bir 'suikast dalgası' geliyor!




İbrahim Karagül
17.02.2012
E-Posta

Son günlerde ardı ardına patlayan bombaları, suikast girişimlerini izliyor musunuz? Öyle kriz bölgelerinde değil, alakasız gibi görünen ülkelerde, Ortadoğu'nun kriz noktalarının çevresindeki hatta çok uzağındaki ülkelerde yaşanıyor bunlar. Hemen hepsi İsrail, İran bağlantılı istihbarat operasyonları olarak öne çıkıyor.
Ne zaman benzer örtülü operasyonlar uç vermeye başlasa, sonrasında daha büyük suikastler hatta ciddi çatışmalar gelir. Şimdiye kadar hep böyle oldu. Bu yüzden, münferit gibi görünen bu tür saldırıları dikkatle izlerim yıllardır. Çünkü, bir şeylerin habercisidir, ipin ucunu buradan yakalar, yaklaşmakta olan krizin kalbine kadar ilerlersiniz.
Konuyla ilgili son bomba, İsrail Savunma Bakanı Ehud Barak'la ilgili oldu. Geçtiğimiz günlerde Singapur'u ziyaret eden Barak'a, bu ülkede suikast yapılacağı, saldırının son anda önlendiği, üç kişinin yakalandığı bildirildi. Singapur kaynaklarına göre zanlıların elinde Barak'ın ziyaret programı bulunmuş. İsrail, hemen olağan şüpheliyi adres gösterdi ve işin arkasında İran ......

Kaynak : http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31114&y=IbrahimKaragul
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Dikkat


Nuri Göktutan
Yazar ,bölgeyi ve bölgenin üzerindeki hesapları en yakın takip edenlerin başında geliyor,diğerlerinden farkı,mazlumların tarafından bakıyor. Rum tarafının doğu akdenizi peşkeş çekmesine karşı ne yapılıyor? ne oldu petrol ve doğal gaz aramaları,adamlar Akdenizin dibini parsellediler ,burnumuzun dibinde ona buna üs veriyorlar,boyuna posuna bakmadan amiyane tabirle racon kesiyorlar,biz de kürecikte üs kurarak başımıza iş alıyoruz. Mit Başkanını polisler yakalamak için arıyor,dış istihbarat ne kadar sağlıklı? İşler böyle tuhaf bir durumda. Yazar haklı,her türlü melanetin devreye sokulduğu dönemdeyiz,dikkatli olmak gerekiyor...


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.