booked.net
 
 

 

Damat

  Her şey mükemmel ama Allah düşürmesin




Ergun Babahan
12.05.2012
E-Posta

Adalet Bakanı Ergin bir grup gazeteciye Silivri Cezaevi’ni gezdirdi. Gördüklerimizden sonra cezaevini övmek gibi absürd bir durumla karşılaştık. Dışardan “Dört dörtlük” dedirtecek koşullar, burada yaşayanlara katlanılmaz geliyordur. “Mahkumu Silivri’ye koymuşlar, illa da evim demiş” misali.
Silivri
Adalet Bakanı Sadullah Ergin bir grup gazeteciyi artık Türkiye’nin en ünlü mekanlarından biri haline gelmiş olan Silivri Cezaevi’ne götürüp gezdirdi.
İlginç bir gruptuk çünkü neredeyse yarısı çeşitli nedenlerle birbiriyle selamlaşmayan gazeteciler bir aradaydı. 28 Şubat soruşturmasının medya patronuna uzanmasını isteyen de, “patron artık bizim de patron. Ona dokunmasın ama müdürleri ve yazarları hesap versin” diyen de, “hiç kimseye dokunmasın kararında kalsın” diyen de vardı.
Bu tartışmada alınan tavırlar 12 Eylül öncesindekine benzer kırılmalara ve kırgınlıklara yol açmış durumda. Neyse, böylesi renkli bir grup sabah Yenibosna’da Adli Tıp Kurumu’nda buluştuk, ardından Efes harabelerine görmeye giden turist grubu gibi, Jolly Tur’un otobüsüne doluşup Silivri’ye doğru yola koyulduk. Aramızda Ruşen Çakır gibi Silivri uzmanları, Oral Çalışlar gibi cezaevi uzmanları da vardı. Benim ise Silivri’ye ilk gidişimdi.
Şöyle söyleyeyim, burası küçük bir kasaba...
Lojmanları, lisesi, alışveriş merkezi ve açık ve de kapalı cezaevi ile dev bir alan. Şimdi de bir spor salonu inşaatı sürüyor. (Darbe planlayacak olanlara uyarı, gerekirse duruşma salonu olarak da kullanılabilecek.)
***
Önce açık cezaevi ......

Kaynak : http://www.stargazete.com/yazar/ergun-babahan/politika/her-sey-mukemmel-ama-allah-dusurmesin/yazi-571911
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.