booked.net
 
 

 

Damat

  Şahin, bu defa büyük bir ağaç devirdi ve altında kalacak...




Mehmet Ali Birand
25.05.2012
E-Posta


İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin'in, NTV' ye verdiği söyleşi, hükümet katında son derece ters etki yaptı. Eminim Başbakan'ın da canı sıkılmıştır. Her konuşması bir sorun olan Bakan'ın Hava Kuvvetleri’ni hedef göstermesi krizin artmasına neden olacak. Tam anlamıyla “Pandora’nın Kutusu”nun kapağı açıldı. AKP çevrelerinde de bu konuşma, "Bizim Şahin'in yeni incileri..." muamelesi görmüyor.


İçişleri Bakanı Şahin'in, kendine özgü bir konuşma şekli vardır. Son derece efendi, kibar bir kişiliğe sahip, ancak birşeyleri anlatmaya başlayınca, her defasında farklı anlamlara çekilebilen sözler söyleyen bir bakandır. Sadece günlük şakaları değil, mutlaka bir bildiği olacak ki “Kürt Sorunu”yla ilgili saptamaları da çok farklıdır.
 
Başkaları adına konuşmayayım, kendi adıma sempatiyle izleyip eleştirdiğim bakanlarımızın başında gelir. Ancak son NTV söyleşisindeki sözleri sadece beni değil, kendi partisi dahil hemen herkesi rahatsız etti.
 
Bakın şu sözlere:
...O anda emri Ankara’da Hava Kuvvetleri’nden o görüntüleri analiz eden komutanlar vermiştir. Yaşamını yitirenlerin, kaçakçılık yaparak geçimlerini sağladıkları gözden kaçırılmamalıdır. Yanlıştan doğru sonuç çıkmaz. Bu hayatını kaybeden vatandaşlarımız kaçakçılık yaparken hayatlarını kaybettiler. Sağ yakalansalar kaçakçılıktan yargılanacaklardı. Daha ağır bir sonuç olunca, yargılanamaz duruma gelip hayatlarını kaybedince kaçakçılık olayı gölgede ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20623680.asp?yazarid=69
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.