booked.net
 
 

 

Damat

  Konuşmasını bilmeyeni Bakan yapmayın...




Mehmet Ali Birand
26.05.2012
E-Posta


İçişleri Bakanı Şahin, şimdilik durumunu kurtarmış gibi görünüyor. Besbelli Başbakan’ın bu olaya cana sıkılmış, ancak kendi bakan yaptığı kişiyi eleştirilere kurban etmek istemediğini gösterdi. Yeni bir hükümet düzenlemesine kadar Şahin ya susacak ya da konuşarak partisine zarar vermeye devam edecek. Ne olursa olsun, bakanlık koltuğu bir defa sarsıldı. Bundan sonrası, liderin sabrına dayalı…


Normal bir ülkede yaşasaydık, bugün İçişleri Bakanı Şahin’in istifa mektubunu Başbakan’a verdiği veya Başbakan’ın kendisine istifa etmesinin parti çıkarları açısından çok daha yarar sağlayacağını söylediği, haberlerini okuyor olurduk.
 
Görüldü ki, ne Şahin’in böyle bir niyeti var ne de Başbakan’ın kendi seçtiği bakanları istifaya zorlama alışkanlığı. Tam aksine Başbakan, bağrına taş basıp, sinirlenmesine rağmen, adamını koruyan bir tabiyata sahip. Tabi bunun da bir sınırı vardır. Ancak anlaşılan, Şahin henüz bu sınırı aşmamış.
 
İçişleri Bakanı, iktidar partisi sözcüsü ve kabinenin önde gelen isimleri tarafından sert şekilde eleştirilmesine rağmen istifa etmeyecek, fakat bu tutumuyla artık kamuoyunda ve başında bulunduğu bakanlıktaki ağırlığını ve etkinliğini kaybedecektir. Önümüzdeki süreçte, Şahin ya tümüyle susacak ve gaflardan böylece kurtulacak ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20630263.asp?yazarid=69
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.