booked.net
 
 

 

Damat

  Müslümanların isyanı




Ahmet Altan
27.05.2012
E-Posta

On yıldır başbakan Recep Tayyip Erdoğan.
Zaman zaman insanları kızdıracak sözler söyleyip, şaşırtıcı işler de yapsa Türkiye’nin değişiminde çok önemli bir rol oynamış, cesur, kararlı, vicdan sahibi, barışı getirebilmek için “İmralı’yla da görüşülür” diyen ve görüşmeleri açan, Kürt açılımını başlatan, “analar ağlamasın” diyen, askerî vesayeti gerileten bir adam.
Bu Erdoğan’ın son zamanlarda yaptıklarını kavramak ise çok zor.
Dünkü konuşmasına bir kulak verin.
Bir insanın “kürtaj” ve “Uludere” sözcüklerini birarada kullanabilmesi için sadece vicdanından vazgeçmesi yetmez, akılla da bağını koparmış olması gerekir.
Ne ......

Kaynak : http://www.taraf.com.tr/ahmet-altan/makale-muslumanlarin-isyani.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Kim dürüst müslüman,dürüst olmayan müslüman kim,??.


Kenan Kardeş
Dürüst müslümanlar Uludereden rahatsız diye yazıyor ama bu deyim yanlış,dürüst müslüman diye bir katagori icat edip ona belli özellikler vehmedersen,tersten bakınca da dürüst olmayan hani neredeyse yamuk müslüman katagorisi ortaya çıkar,dürüstlüğün müslümanlıkla ilgisi ne,dürüstlük ,vicdan insan hasletleridir,İslam ,müntesiplerine bu konularda daha hassasiyetle davranmayı emreder,ama buradan yola çıkarak ,dürüst olan olmayan müslüman ayrımı yapılamaz,müslüman müslümandır,dürüstlüğü,vicdanı,huzuru mahşerde hassas terazilerde tartılır,mükafatlandırılır veya imanımıza göre cezalandırılır. Girme bu kavramlara kardeşim,hangi ehliyetle,uludereden yola çıkarak,müslümanları ayrıştırıyorsun,iman terazisi ile siyaset meydanında müminleri tartıya çekmek sana mı düştü,!!!


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.