booked.net
 
 

 

Damat

  İşte bu haftanın fıkraları




Can Ataklı
19.02.2012
E-Posta

Yıldırım Tuna’dan gelen fıkralarla keyifli pazarlar dilerim;

İlk gelen oturur

Temel ilk defa uçağa binmiş, uçakta dışarıyı en iyi görebileceği koltuğu hayli aramış, bulmuş ve oturmuş, biraz sonra adamın biri gelip “Kalkar m ısınız?.. Orası benim koltuğum” demiş nazikçe. “Git be başımdan” demiş Temel sinirlenerek, “Buraya önce ben oturdum!” Adam “Tamam ulan..!” demiş bu sefer kızarak, “Uçağı sen uçur o zaman.. Manyak..!”

Nankör

Adam atıyla gezerken attan düşüp ayağını kırmış, durumu çok kötüyken at dişleriyle onu kemerinden kavrayıp bir ağacın altına yatırmış, elinden geldiğince ayağı kırık adamın rahat etmesi için sırtını, başının altını otlarla beslemiş ve yardım getirmek için oradan dörtnala çiftliğe koşmuş. Aradan haftalar geçmiş,adam bu olayı bir arkadaşına anlatınca arkadaşı çok şaşırıp atın zekasına inanamadığını söylemiş, “Ne zekisi be!” demiş adam sinirlenerek, “Senin salak gitti bana veteriner getirdi..!”

Önemli özellik

Adam kayak yapmak için gittiği dağ otelinde telesiyej sırası beklerken tepeye çıkmak isteyenleri almak için boş dönen lift arkasından dolanıp ensesine çarpmış, adam o sadmeyle yüzükoyun kara kapaklanmış, kaldırıldığı hastaneden telefonla ‘Sa ğlık Sigortasını’ aramış, sigortacı olayı dinledikten sonra hastane masraflarını reddedince

“ Neden?.. Sigortam spor yaralanmalar ını karşılamıyor mu?..” ......

Kaynak : http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=431819&Categoryid=4&wid=142
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.