booked.net
 
 

 

Damat

  Savaş tehlikesi ve karanlık kampanya hakkında...




Ali Bayramoğlu
26.06.2012
E-Posta

Sıcak temasların kritik anları olur. Suriye-Türkiye ilişkisi sıcak bir ilişki, Suriye'nin Türk uçağını düşürmesi kritik bir an.
Olayın Türk hükümeti üzerinde iç kamuoyu açısından bir baskı oluşturduğunu kestirmek yanlış değil. Uluslararası camia açısından, özellikle Suriye'ye müdahale için fırsat bekleyen, Türkiye'yi bu siyasi 'oyun'un içine itmek isteyen İngiltere, ABD gibi güçler için bir vesile olduğunu varsaymak güç değil.
Suriye'ye uluslararası nitelikli, özellikle NATO üzerinden bir müdahale yapılacak mı?
Türkiye burada öncü rol oynayacak mı?
Bunların yanıtlarını tam kestirmek mümkün değil...
Umalım istikamet bu olmasın.
Sıcak çatışmalar, askeri müdahaleler, sonuçları itibariyle insani ve siyasi açıdan tahripkar durumlardır.
Türkiye'nin baş rol oynayacağı bir askeri ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=32975&y=AliBayramoglu
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Hangi Ergenekon ?


Deniz Gürgen
Yazar ,Ergenekon ve diğer ilgili dosyalar üzerinden keskin tarafgirlik yaptı, Mit Başkanının sorgulanması sürecinde de camianın karşısında saf tuttu, giderek iktidarla da uyumsuzluk gösterdi. Fazla zaman geçmedi, bir anda ,yol arkadaşlarının lojistik destekçileri tarafından kürtçü bir ermeni olduğu ithamına maruz kaldı. Askeri vesayet iddiasını en sert dillendirirken,şimdiki iktidarın sözcülüğünü uzun yıllardır sürdürdü.Askeri vesayetin var olduğu 28 şubat sürecinde ,askeri vesayet bile, kürtçü bir kripto ermeni olduğu dedikodusuna tenezzül etmedi. Artık ,kendi tabiriyle ileri demokrasi var,askeri vesayet hapislerde süründürülüyor,her nasılsa,kendi iktidarları döneminde, birileri,üstelik,iktidara yakın cenahta taşaronluk yapanlar,Bayramoğlu hakkında ,derin mahfillerin allerji duyduğu, en ağır ve tehlikeli ,adeta hedef gösteren sıfatlamalarda bulunuyorlar. yazarın bulunduğu iktidar saflarında da ergenekon artıkları bulunabilir. Bu iktidar zamanında ,Hırant Dink ,yine bu iktidarın terfi ettirdiği güvenlik mensuplarının ,bürokratların gözetiminde katledildi. Arkadaşım dediğin Hırantın ne canını, ne de hukukunu koruyamadın , bari kendini koru..


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.