booked.net
 
 

 

Damat

  Genelkurmay’la bir sorun mu var?




Can Ataklı
27.06.2012
E-Posta
Sizlerin de dikkatini çekti mi bilemiyorum, ama Suriye ile uçak krizi çıktığı günden beri Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel pek görünmüyor.

Üst üste yapılan ve çok uzun süren güvenlik zirvelerine Genelkurmay İkinci Başkanı ile bazen kuvvet komutanları bazen de diğer yetkili generaller gidiyor.

Başbakan’ın bilgilendirme toplantılarında, Cumhurbaşkanı’na verilen brifinglerde de Bakanlar Kurulu’ndaki açıklamalarda Orgeneral Özel’i göremedik.

Dün başka bir nedenle beni telefonla arayan Genelkurmay Basın Halkla İlişkiler Başkanı Tuğgeneral Baki Kavun’a “Hazır siz aramışken bir şey sormak istiyorum” dedim ve hemen ekledim, “Sayın Genelkurmay Başkanı nerede?”

Baki Kavun bir an susunca “Suriye krizi başladığından bu yana kendisini pek göremiyoruz. Bunda birkaç gün önce Sayın Genelkurmay Başkanı’nın Irak’a operasyon konusunda Amerika’nın ikna edilmesi gerektiği söylemesinin bir etkisi var mı?” dedim.

Tuğgeneral “Sorunuzu not aldım, komutana arz ettikten sonra eğer bir cevap olursa sizi tekrar ararım” dedi.

45 dakika kadar sonra Baki Kavun bu kez sekreter aracılığı ile değil, direkt arayarak “Sorunuza yanıt vermek istiyorum” dedi ve devam etti:

“Sayın Genelkurmay Başkanı, Sayın Başbakan’ı yurt dışı seyahatten döndüğü an kendisini bilgilendirmiştir. Sayın Genelkurmay Başkanımız o andan itibaren karargâhta süreci en yakından takip etmekte ......

Kaynak : http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=460605&Categoryid=4&wid=142
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.