booked.net
 
 

 

Damat

  Arena'nın yakasını bırakın artık…




Mehmet Ali Birand
10.07.2012
E-Posta


GS’ lilerin Beşiktaş Kulübü Başkanı, Federasyon Başkanı ve Spor Bakanı’na bir mesajı var: Arkadaşlar artık Arena Stadı ile uğraşmaktan vazgeçin. Galatasaray’ ın yakasından inin. Taraftarı birbirine sokmak istemiyorsanız, bu konuyu kapatın. GS yönetimi kibarlığını şimdiye kadar sürdürdü, ancak artık yeter. BJK kardeş bir kulüptür. Lütfen aramızı bozmayın.


Bugün biraz futbol konuşalım.
Bir süredir, derinden derine bir itişme yaşanıyor.
Beşiktaş’a bu yıl oynayacağı bir stad aranıyor ve ısrarla GS’ nin Arena’ sı gösteriliyor. GS yönetimi önce nezaketle ve kapalı kapılar ardında gerekçeleri saydı, “Bu isteği karşılayamayacağını” anlattı ve Fikret Orman’ ı ikna etti.
Olmadı, bu defa devreye Spor Bakanı Suat Kılıç ve Federasyon Başkanı Yıldırım Demirören girdiler. GS yönetimi tekrar Ankara’ ya kadar gitti, toplantı yapıldı, yine gerekçeler sayıldı ve yine bu işin olamayacağı anlatıldı.
Sonunda da artık yüksek sesle “HAYIR” yanıtı verildi.
Ancak bırakmıyorlar. Spor Bakanı ve Federasyon Başkanı ısrarlı. Sanki amaçları GS’ yi rahatsız etmek, BJK’ yi Arena’ ya ortak yapmak.
Ne Arena’ nın, ne de GS’ nin yakasından bir türlü düşmüyorlar. Üstelik, nasıl sıkıntılarla karşılaşılacağını bilmelerine rağmen bastırıyorlar. Demirören, hem kupa sonrası yasananlar için GS’ ye hesap ödetmek, hem de siyah beyazlılara kendini affettirebilmek için olacak, derinden derine lobi yapıyor.
Spor Bakanı deseniz, GS ile ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20949880.asp?yazarid=69
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.