booked.net
 
 

 

Damat

  Ne sayaçmış be kardeşim...




Yılmaz Özdil
26.02.2012
E-Posta


Ömür Gezdiren.

Ömrünün en güzel günlerini terörist peşinde gezdiriyordu.

*
Mayın patladı. Şakağına şarapnel saplandı. Suratı darmadağın oldu. Aylarca komada kaldı. Kefeni yırttı ama... Kör olmuştu. Beyninde hasar oluştuğu için, parkinson’a yakalandı. Konuşmakta güçlük çekiyor, vücudu zangır zangır titriyordu. Baba yok. Kardeş yok. Hayattaki tek varlığı, annesinin yanına yerleşti. Üç kuruş maaş, kiralar ha bire zamlanır, mecburen pahalıdan ucuza taşına taşına hayata tutunmaya çalışıyorlardı. Yeni bi eve geçtiler, Ayedaş’a gittiler, gazi’lere tanınan ......

Kaynak : http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/20001616.asp?yazarid=249
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Yılmaz Özdil'e yazı dışında düşen


ERCAN ERDEM
Sayın yazar yazıyı yazdı. Eline sağlık çok güzel vurgulamış, anlayana. Kamil bey de iyi anlamış.
Ters köşe yazısından anladığımız Gazimizi Hukuken düşürüldüğü bu durumdan kurtarmak mümkün.
Sonuçta Devlet dediğimiz mekanizmayı da eğitmek gerekiyor. Devletin eğitiminin ise karşı davalar yoluyla olabileceğini düşünüyorum. Bu ülkede bireysel hakları devlete karşı koruyabilecek hakimler de vardır herhalde.
Sayın yazar ön ayak olsun destek versin bu davayı açalım.
Bu arada bizdeki ANAYASA'nın hala bir yasa gibi değerlendirilmesi yerine Devlet ile Bireyler arasındaki bir sözleşme niteliğine kavuşturulması için daha kaç nesil kaybetmemiz gerekiyor?


  Ceza Kanunu


Kamil Gündüz
Ceza Kanunun amacı madde 1 ile tanımlanmıştır. Bu maddeye göre,ceza Kanunu diğer amaçları yanında ve üstün amaç olarak, Hukuk Devletini ve toplumsal barışı tesis etmek amacında olan bir Temel Kanundur.
Gazinin olayında,gaziyi ve anasını mahkum eden karar bu amaca aykırıdır. Her hangi bir vatandaş toplumsal vicdanı rencide edici ve bu nedenle toplumsal barışı bozucu mahiyette olan bu kararı, madde 1'e aykırı olması nedeniyle temyiz edebilir.... Bu gaziye herkesin minnet borcu vardır ve bu borç bu karar ile ilgili olarak herkesi davanın tarafı yapar... Hukuk dışı kanaatlerimizi beyan edersek sitenizi kapatırlar, siz ne dediğimi anladınız...


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.