booked.net
 
 

 

Damat

  Antep'te nokta hedef sivillerdi




Abdülkadir Selvi
29.08.2012
E-Posta

Dün Gaziantep'te acılar yeniden tazelendi. Çünkü Ramazan Bayramı'nı kana bulayan, saldırının yedinci günüydü. Mevlitler okundu, hatimler indirildi, teröre lanet edildi. Sivil ölümleri karşısında kamuoyu duyarlılığının oluştuğu her saldırıda olduğu gibi PKK, eylemi üstlenmek istemedi. Ama tüm bulgular, saldırının, "Made in PKK" olduğunu ortaya koydu.
YERİ MURAT FİLİZ BELİRLEDİ
Güvenlik birimlerinin yaptığı çalışmalar ve "çekici'nin şoförü M.Ç ile Şanlıurfa Siverek'te görev yapan müdür yardımcısı Mahmut H.'nın savcılıktaki ifadelerinden, aralarında 1 yaşındaki bebeklerin de bulunduğu 9 vatandaşımızın hayatını kaybettiği, yerin, "Firaz" kod adlı Murat Filiz isimli terörist tarafından bizzat tespit edildiği ortaya çıktı. Böylece saldırının ilk günlerinde ortaya atılan, "Çekici tarafından getirilen araç Karşıyaka Polis Karakolu'nun önüne getirildi, ancak nöbet tutan polis memurunun uyarısı üzerine ileriye konuldu" şeklindeki haberler gerçeği yansıtmıyor.
Kamera kayıtları ve ifadeler, çekicinin getirdiği bomba yüklü aracın, doğrudan patlatılan noktaya getirildiğini ortaya koyuyor.
Eylemi düzenleyen Murat Filiz bir süre yaşadığı için Gaziantep'i çok iyi biliyor. "Firaz" kod adlı terörist 2006'da Gaziantep'te PKK lehine gösterilere katıldığı ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=33817&y=AbdulkadirSelvi
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.