booked.net
 
 

 

Damat

  MİT'in çözdüğü konuşmalar neler?




Abdülkadir Selvi
14.09.2012
E-Posta

Bir günde iki ülkeye yetişmek durumunda kalınca, Azerbaycan'dan başlayan izlenimlere Ukrayna'da nokta koymak söz konusu olabiliyor.
Ya da Gebele'de sabah otelin merdivenlerinden aşağıya inince Aliyev çiftiyle karşılaştığınız gibi Ukrayna'da resepsiyon da işlem yaptırırken, telli duvaklı bir gelin ve damatla karşılaşabiliyorsunuz.
Yağmur peşimizi bırakmadı Azerbaycan'da. Karadeniz'e yakın Gebele ve tarihi kent Şeki'yi yer yer yağışlı bir havada gezdik. Bize çok uzak coğrafyalar gibi gözüküyor ama bizim Karadeniz şehirlerini andıran bir havası var. Denizi olmayan Rize ya daha içerideki Artvin gibi.
Şehitliklerimiz var. Azerbaycan'ı Rus işgalinden kurtaran Nuri Paşa'nın destansı kahramanlıklara imza atmış, Kafkas İslam Ordusu'ndaki ecdatlarımız onlar.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile geldiğimizde Genci şehrine geçip, Nuri Paşa'nın karargahını ziyaret etmiştik. Bir bahçenin ortasında mütevazı bir evde Kafkaslarda istiklal ruhunu yaşatmış Nuri paşa. Mekanı cennet olsun.
Cumhurbaşkanı Gül'le geldiğimizde Bakü- Gence eksenli bir proğram izlemiştik. Çalışma ziyaretleri olmazsa, Azerbaycan'a en ......

Kaynak : http://www.yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=34035&y=AbdulkadirSelvi
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.