booked.net
 
 

 

Damat

  EMİN ÇÖLAŞAN: 28 ŞUBAT!




Emin Çölaşan
28.02.2012
E-Posta

SEVGİLİ okuyucularım, ortalıkta bir 28 Şubat tantanası sürüp gidiyor. Yıldönümü geldi ve geçecek ama bu tantana sürüp gidecek. Yandaş medya –ki artık medyanın çok büyük çoğunluğunu oluşturuyor- bu fırsatı dibine kadar kullanıp sömürmeyi sürdürüyor ve sürdürecek.
28 Şubat olayı bundan tam 15 yıl önce bugün gerçekleşti. Ancak bir günlük bir olay değildi. Öncesi vardı, sonrasını da hep birlikte yaşadık.
28 Şubat 1997 günü Milli Güvenlik Kurulu toplandı. MGK o sırada askerlerin sözünün geçtiği bir kuruldu. Henüz bugünkü gibi iktidar çoğunluğuna devredilmiş değildi. O gün yapılan toplantıda önemli kararlar alındı ve bu kararların hükümete bildirilmesine, gereğinin hükümet tarafından yapılmasına karar verildi. Özeti:
“Şeriat hukukuna dayalı din devleti kurma çabaları yoğunlaşmıştı. Anayasa ilkeleri çiğneniyordu. O ilkelerden vazgeçilemezdi.”
O günkü tabloyu size kısaca anımsatayım. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, Başbakan Necmettin Erbakan, Başbakan Yardımcısı Tansu Çiller.
Yani Türkiye, adına Refahyol denilen hilkat garibesi bir koalisyon tarafından yönetiliyor. Büyük ortak, irtica nedeniyle sonradan Anayasa mahkemesi tarafından kapatılan Refah Partisi. İkincisi ise Doğruyol Partisi.
Küçük parti büyüğün çizgisine girmiş, ülkedeki tehlikeli gidişi bir türlü görmek istemiyor.
Bu sırada Türkiye’de korkunç olaylar oluyor. Kuran kursları yayılıyor, cami önlerinde şeriat gösterileri yapılıyor. Ankara’da İran büyükelçisinin katıldığı törenler düzenlenip orada da ......

Kaynak : http://www.ilk-kursun.com/haber/97104
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.