booked.net
 
 

 

Damat

  Emin Çölaşan: Aytaç Yalman’ın açıklaması




Emin Çölaşan
25.09.2012
E-Posta

SEVGİLİ okuyucularım, Balyoz semineri yapıldığında Kara Kuvvetleri Komutanı olan emekli Orgeneral Aytaç Yalman’dan aldığım açıklamayı, yanıt verme hakkına saygı duyarak ve kendi açımdan hiçbir yorum yapmadan, aynen sizlere iletiyorum.
“Sayın Emin Çölaşan, size bu açıklamayı göndermek mecburiyetinde kaldığım için müteessirim. Ancak Balyoz Davası’nın başladığı Mart 2010 tarihinden bu yana giderek yoğunlaşan ve son zamanlarda doruk noktasına ulaşan haksız iftira ve saldırılara muhatap olduğum malumlarınızdır.
Zamanı geldiğinde tüm bilgileri basınla paylaştığım zaman, bu süreçte itham edilmemesi gereken bir tek kişinin şahsım olduğunu anlayacaksınız. Çünkü sorulacak her sorunun cevabını verebilecek durumdayım. Sizin haksızlığa uğramış bir insanın kendini ifade etmek için yaptığı mücadelenin ne olduğunu bileceğinizi düşünüyorum.
Bugüne kadar şahsımı rencide edecek ifade ve açıklamalarda bulunmadınız.
Ancak 23 Eylül 2012 tarihli yazınız üze­rine size bir açıklama göndermek ihtiyacını hissettim.
Açıklamamı yayımlayacağınızı ümit ve temenni eder saygılar sunarım.
Mart 2010 yılından bu yana devam eden, Silahlı Kuvvetler tarihinde olduğu kadar siyaset ve hukuk tarihimiz için de fevkalade önemli olduğuna inandığım bu davaların bugün olduğu kadar yıllar sonra da birçok yönleri ile önem ve hassasiyetini koruyacağını özellikle belirtmek isterim.
Bu nedenle konuya ilişkin yaptığım üç açıklamanın ötesinde kapsamlı bir değerlendirme ve tahlil yapma ihtiyacını hissettim, ifade edeceğim hususların, bugün olduğu kadar yarınlara da ışık tutmasını temenni ediyorum. Bu açıklamalarımın sebebi, yaşadıklarımı ve yaptığım tespitleri, ilgi duyanlara aktarmaktır. Kanaatimce doğru tespit ve teşhisten doğru tedavi yöntemleri ve doğru sonuçlar ortaya çıkar.
Yıllardır gönül birliği yaptığım değerli arkadaşlarımın hukuku­nun korunması benim için onur meselesidir. Ancak bu mücadele medya yolu ile toplum önünde yanlış anlaşılmalara fırsat vererek, eksik ve yanlış bilgilerle Silahlı Kuvvetlerimize zarar verecek şekilde yapılmamalıdır.
Bu tür ......

Kaynak : http://www.ilk-kursun.com/haber/120285
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.