booked.net
 
 

 

Damat

  Demokratikleşme, fakat...




Nazlı Ilıcak
01.03.2012
E-Posta
CHP'nin yeni kabul edilen tüzüğünü "demokratikleşme" açısından inceleyince, o kadar önemli noksanlar göze çarpıyor ki! Önce demokrasinin gereği olan ilkeyi yazıyorlar, sonra "Ama"demek suretiyle geri adım atıyorlar. Seçimlerde örgütün etkisini arttırmak ve farklı ekiplerin parti kurullarında yer almasını sağlamak amacıyla, görünüşte önseçim ve çarşaf liste kabul ediliyor. Ama sonra deniliyor ki:
Çarşaf liste esastır ama ......

Kaynak : http://www.sabah.com.tr/Yazarlar/ilicak/2012/03/01/demokratiklesme-fakat
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Vicdan muhasebesi..


Gülderen Yeşil
Nazlı Hanım Kavakçı'yı meclise soktu.Tüzük o kıyafetle girişine izin vermiyordu.Belki de karşılıklı görüşmeler ile sorun aşılır veya MHP'li türbanlı vekilin yaptığı gibi ara formüller ile zaman kazanılarak gündem gerilmezdi. Neye yaradı cebri olarak Genel Kurul'a girmek? Şimdi Kavakçı'nın durumu hukuken arap saçı.Milletvekili olmadan 45 gün önce ABD vatandaşı olduğu için seçimden sonra bu ortaya çıkınca Bakanlar kurulu kararı ile vatandaşlıktan çıkarıldı; şimdi iade-i itibarına çalışılıyor. Türk Vatandaşı olmayan kişinin itibarı nasıl iade edilir ve neye göre edilir? Geçenlerde faili meçhule giden bir kürt aydının oğlunun işlemleri, Başbakanın talimatı ile vatandaşlığa kabul edilmek üzere başlatıldı. Başbakanın buyruğuna güveniyorlarsa başka. Nazlı Hanım biraz da buradan baksın , ziyan etti kızcağızı.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.