booked.net
 
 

 

Damat

  Bu adam Türkiye ile 'hesaplaşma' istiyor!




İbrahim Karagül
01.03.2012
E-Posta

Bölgesel ve uluslararası gelişmeleri izleyenler, bir gün bile aksatmadan gelişmeleri anlık takip edenler, belli bölgelere ve ülkelere daha bir özenle bakarlar. Çünkü bu ülkeler ya da bölgeler; güvenlikten diplomasiye, ekonomiden sosyal gelişmelere kadar bir test alanı gibidir. Bütün bağlantıları, detayları, ihtimalleri görme ve bir okuma yapma imkanı tanırlar. Özellikle gazetecilerin sürekli izlediği ve beslendiği böyle kavşaklar hep vardır.
Ülkeler ve bölgeler gibi, çok yakından izlenen liderler de vardır. Bu kişileri izlediğinizde; tavırlarından, sözlerinden, davranışlarından bir çok şeyi önceden öğrenme fırsatı bulursunuz. Sadece kendi ülkesiyle sınırlı değil, o ülkenin uluslararası gelişmelere katkısının ne olacağını, ne tür hesaplar içinde olduğunu az çok anlarsınız. Bir adım sonrasını kestirebilmenizde, o tür liderlerin açıklamaları anahtar niteliğindedir.
Fransa Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy, bunun en iyi örneklerinden biri. Boşboğazdır, hırçındır, agresiftir. Ne söylediği çoğu zaman anlaşılır değildir, itibar da edilmez. Ama satır aralarında bir çok ayrıntıyı ......

Kaynak : http://yenisafak.com.tr/Yazarlar/?i=31310&y=IbrahimKaragul
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.