booked.net
 
 

 

Damat

  Medya nasıl kurtulur?




Ergun Babahan
04.03.2012
E-Posta
Son günlerde yaşanan tartışmalar, medyanın kamuoyunu bilgilendirmek, iktidarı halk adına denetlemek gibi görevlerinin dışına çıkıp kendi kendini zenginleştirme aracı haline geldiğini ortaya koydu.
Medya yönetici ve yazarları kalemlerini patronların kişisel çıkarlarının hizmetine sundu ve bu çıkarın karşısında duran ve durmaya çalışan herkes, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’den Bakan Bahattin Şeker’e kadar medya gücüyle terörize edildi ve susturuldu.
Bu sayede dünyanın başka bir ülkesine olmayacak, olamayacak bir gelişme yaşandı ve kimi medya patronları imkanlarının çok ötesine zenginlik sahibi oldu.
28 Şubat dönemi medya gücünün kişisel zenginlik aracı olarak kullanılması yolunu sonuna kadar açtı.
Maalesef bu kültür ......

Kaynak : http://www.stargazete.com/yazar/ergun-babahan/medya-nasil-kurtulur-haber-430826.htm
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Bu köşenin ters köşe yazıları;


  Topla kendini Babahan!!


mihrimah sade
Ahlak ,davranış kalıbı olarak statik değildir;döneminden etkilenir. Ahlak duygusu vicdan ile ilgilidir; dönemine göre değişmez.Özal dönemi ahlakı, 28 Şubat ahlakı yoktur, davranışlar vardır.Bugünün ahlaki davranış kalıpları yarın nasıl değerlendirilecektir, bunu zaman gösterecektir. Dünü karalayıp bu günün muktedirlerine göre ahlak hükmü vermek,verenleri yarın aynı hükümlere muhatap eder. Başbakanı Ara Güler'in fotoğrafını çektiği için ülkenin çimentosu olarak göstermek ve bunun üzerinden makale yazmak, ciddi bir meslek deformasyonuna işaret eder. Yağcılıkta da bir ölçü olmalıdır. Bu seviyede bir yağlamanın Başbakan indinde de geçerliliği olmayabilir. topla kendini Babahan!


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.