booked.net
 
 

 

Damat

  Erdoğan da Evren gibi yapıyor




Can Ataklı
11.03.2012
E-Posta
Şimdinin gençleri hatırlamazlar. Hatırlayanlara bir hafıza tazelemesi yapayım...

12 Eylül askeri darbesinden sonra önce Devlet Başkanı olarak Çankaya’ya çıkan, sonra da yüzde 92 oy alarak Cumhurbaşkanı seçilen Kenan Evren, hemen her gün yurt gezilerine çıkar, karşısına toplanan onbinlerce insana seslenirdi.

Bu arada bir parantez açayım, hani şimdi Cumhurbaşkanı halk tarafından seçilecek diye sevinenler var ya, aslında halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı Kenan Evren’di.

Bakmayın siz şimdi darbe tamtamları çalarak demokrat geçinenlere. Bunların ağababaları o tarihlerde gidip Evren’in Cumhurbaşkanı olması için anayasaya evet oyu vermişti. Hem de yüzde 92’si evet demişti bu halkın.

Kenan Evren gittiği yerlerde halkın “meşrebine” uygun konuşmalar yapardı. Muğla’da “Ev alırsan tuğladan, kız alırsan Muğla’dan” derdi. Karadeniz’de laz, Ege’de efe, Ankara’da seymen olur, bir gün Atatürkçü bir aydınlık öğretmenden aldığı dersi, bir gün müftünün dini bilgisinden kazandığı feyzi anlatırdı.

Hemen her konuşmasında ayet ve hadislerden örnekler vermekten geri kalmaz, “iyi bir dindar” olmanın Atatürkçülük kadar önemli olduğunu söylerdi.

Ama yaptığı en garip şey, ......

Kaynak : http://haber.gazetevatan.com/haberdetay.asp?Newsid=436087&Categoryid=4&wid=142
Köşe yazısının tamamını görmek için tıklayınız.


Sayın Okuyucumuz,

Yukarıdaki köşe yazısına veya ters köşe yazısına karşı yazacağınız ters köşe yazısı yazı kurulunun onayına sunulacaktır. Köşe yazılarında; küfür, hakaret ve basın yayın ilkelerine muhalefet etmeyen, adaba uygun ve yayınlamaya değer bulduğumuz fikirleri yayınlayabiliriz.

İsim / Rumuz :

Resminiz :

Avatar (Resim yüklemek istemiyorsanız yandaki avatarlardan birini seçebilirsiniz.) :

Konu :

Ters Köşe Yazınız :

Köşe yazısı için resim :

Metni Yazın Duyduğunuzu Yazın Yeniden Yükle Sesli Sorgu Al; Görsel Sorgu Al Yardım




Bu köşenin diğer yazıları;



* Parantez içerisindeki sayılar ilgili köşe yazısına yazılan ters köşe yazılarının sayısıdır.
AnasayfaAnasayfa Köşe YazarlarıKöşe Yazarları Bize UlaşınBize Ulaşın RssRss
Maxiva


Nettehaber'i Twitter'da kişi takip ediyor.